- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz HagaNRG #164717 üzenetére
Én használtan néznék valamit.
Nem tudfom, hogy mik a követelményei az említett alkalmazásnak.
De az is biztos, hogy a koronavírus hiszti miatt most elindultak felfelé alaptop árak, a használtak is, de azok kisebb mértékben.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
törölt tag
válasz HagaNRG #164717 üzenetére
Sajnos el kell, hogy szomorítsalak. 200k-ért nemhogy olyan gépet nem kapsz, amivel tűrhetően lehet játszani, de még egy belépőszintű laptopot se. Új gép esetében biztosan. Jelenleg ott tartunk, hogy egy egész normálisan összerakott gép 300k-nál kezdődik. Szerintem inkább gyűjts még hozzá, ne dobj ki az ablakon 200k-t szemét masináért.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz HagaNRG #82326 üzenetére
Viszonyítás kérdése. Ha, egy Mac trackpad-et veszünk alapul és az a 100%, a legjobb TP, vagy Elitebook tapipadja is valahol 50-60%-ot ér el nálam.
Ezügyben nem tudok számodra építően nyilatkozni.A gyártók 99%-ról nem jelenthező ki, h legjobb, vagy legrosszabb. Évek óta szériákról beszélünk. Belépő consumer kategóriában (3531, 3542) bármennyire furcsa, a Dell minőség tekintetében a legalját képviseli, mondjuk a C Toshiba-kkal együtt.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
félisten
-
Tothgera30
Ármester
válasz HagaNRG #52800 üzenetére
Egy részből érthető, de szerintem egyéni igény kérdése hogy ki hogy vigyáz a dolgaira. Van aki évekig gyűjt "xy" termékre, aztán persze érthető hogy vigyáz rá, mivel szeretné több évig megőrizni új, vagy újszerű állapotát. Én sem szoktam leszedni a fóliát, csak ha már csúnyán válik fel. De vételkor általában egy-két kisebb karc nem zavar, az megesik. De az hogy üti-vágja a termékét, az nekem sem tettszik, viszont az övé, tehát megteheti.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
félisten
válasz HagaNRG #52800 üzenetére
Egyetértek. Ha valamit megveszek, azt használni szeretném, nem a vitrinbe rakni, hogy majd gyönyörködhessek benne.
De az ugye megvan, hogy nagyjából 1,5 évet, illetve 52700 hsz-t késtél a válasszal?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
premete
veterán
válasz HagaNRG #52805 üzenetére
Thinkpad, vagy Latitude ultrabook, esetleg 12.5"-os üzleti belőlük, az sem sokkal (~3 mm) vastagabb, mint egy ultrabook és a gyűrődést jobban bírják, garanciájuk is jobb. Azoknak van általában vga kimenetük is a hdmi/displayport mellett.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Renault, Dacia topik
- PR-Telecom
- OpenMediaVault
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- Új ASUS Vivobook Go 15 OLED laptop, i3-N305, 8GB/256GB, Windows11 Home, garanciával
- HP 255 G8 - 8GB/256GB - 15 - WWINDOWS 11 Pro
- Asus X415EA / Intel Core i3-10110U / 8 GB RAM
- Lenovo gépek,X240,X250,X1Carbon
- Dell Precision 5540, 15,6" FHD IPS, Xeon E-2276M 4,70 Ghz CPU, 16GB DDR4, ÚJ 256 GB NVMe SSD, T2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest