- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moser86
csendes tag
válasz
Tikakukac #3077 üzenetére
A 3015-os hozzászólásom volt a pontos leiras. Csak arra nem reagált senki, azert írtam mégegyszer.
Sziasztok!
egy kedves barna betoro megszabaditott a laptopomtol, igy most ujjat kerdesem. Angliaban lakom, de mivel a forint gyenge es szeretek Magyar karaktereket latni igy otthonrol hozatnam ki. De meg lehet gyozni ha exclusive Ajanlat
Arkategoria: 180000 +-5% vagy £500
kriteriumok:
- AutoCAD hasznalat igy GeForce elonyben
- jatekot sem tagadom meg magamtol
- lehetoleg i5 es sok ram
Magyarorszagon lehessen rendelni vagy borsodi legyen a bolt.
koszonom a valaszokat.Egyébként Az Asus-okkal mi szokott lenni a baj?
-
reelc
veterán
válasz
Tikakukac #3077 üzenetére
A Fujitsu hivatalos honlapján szerepel az A532-ből i3 két Sandy és egy Ivy Bridge (i3-3110M) is.
http://www.fujitsu.com/fts/products/computing/pc/notebooks-tablets/all-round/lifebook-a532/index.htmlDarkDeer: az általad linkelt A532-esek árát én is néztem. Ha azt nézzük, hogy az A531 i3 2330M 135e körül van Windows nélkül, akkor nagyjából 25e Ft van köztük. Persze az oldal nem hazai, ez is jelenthet más árat. Vagyis nagyjából a Windows árával drágább, és adják is hozzá + eggyel újabb széria a gép, bár nem Ivy Bridge-el van. Ebből lehet arra számítani, hogy nagyjából az A531-esek "helyére" érkeznek az A532-esek?
Vond: Bízom benne, hogy minden jól alakul. Ha várok akkor sem lesz rá több pénzem.
Most kicsit belegondoltam: ha az i3 A532-es Windows nélkül átlépné a 150e-et, akkor egy ár kategóriában lenne az A531 i5-össel (i5-2410M). Nem azért írom, mert vennék i5-öst, csak ez így elég aránytalan lenne, nem?Ha úgy alakul, akkor veszek Windows nélkül, rakok rá Ubuntut. Ezzel csak annyi a problémám, hogy új hardverek, nem tudom driver szintjén mennyire lehetnek támogatottak.
Egyébként érdekes, hogy Freedost vagy Linuxot adnak a gépekhez néhány helyen amikhez nincs Windows. Akkor elméletileg ismerniük kell a hardvereket, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged