-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
tranquility #152871 üzenetére
Szerintem sosem lesz ilyen, mert az új játékok mindig kihasználják a rendelkezésre álló erőforrásokat. Szóval ha valami jó játékra, akkor az mindig az erősebb hardver lesz, nem az alacsonyabb fogyasztású, amivel vele jár, hogy hűteni kell és van súlya. Majd ha fotonnal és nem elektronnal mennek a számítások, akkor talán változik a helyzet.
-
Rick3D
senior tag
válasz
tranquility #152871 üzenetére
Én is pontosan így vélekedek. Pontosan ezért próbáltam kiemelni a hordozhatóságot és prioritásba helyezni a felhasználási szempontokat. Azt már nem volt pofám odaírni hogy sipákol amikor hangos a venti ... Legutóbb 90 fokon ment a cpu , a gpu 83. Fogtam gyorsan felnyomtam a ventiprofilt de nem tartott sokáig pár nap és kérte vegyem vissza mert zavarja ahogy búg ... Hidd el, vagyok elég rég óta a PC piacon, iparban whatever ... hogy tudjam ezek ütik egymást de egyszerűen már 4x beszéltem át vele a témát és nem tudtam rábírni hogy hallgasson rám. Elég rég találkoztam ilyen lehetetlen emberrel de muszáj, ha nem csinálom meg akkor durci lesz. Ha nem családtag lenne , elhajtottam volna
Ugyan azokat a dolgokat amiket leírtál elmondtam neki is, kb kivitelezhetetlen. Az óráimba telt mire kitudott nyögni egy összeget ... Szóval én megkérdezlek titeket, legjobb tudásom szerint prioritásba próbáltam rakni amit csak tudtam aztán meglátjuk mi lesz. Legalább hozzávetőlegesen biztosan tudnak itt ajánlani valamit. Legalább azt hogy melyek az ajánlott szériák, melyek nem.
Gondolkoztam Gamer szegmensben de az túl nehéz és hangos ... gondolkoztam ultrabookokban de az meg gyenge neki ....
Vannak lehetetlen emberek de valamit akkor is tálalnom kell neki rövidesen.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,,8-16GB RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Fujitsu Celsius H770 Workstation laptop (15,6FHD/Xeon/32GB/512SSD/Nvidia4GB)
- MacBook Air M1 13" 2020 8/256gb Silver
- Asus F15 FX516PM 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged