Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rbalint88

    addikt

    válasz xerobyte #90591 üzenetére

    Ha nem az lenne a feltétel, hogy új legyen, hanem a sok garancia és az újszerű állapot, akkor pöpec gépet lehetne venni 200-ból, főleg, ha van idő nézelődni nyárig. Dell E7440, HP Elitebook 840, Folio 1040, Lenovo Thinkpad T440s mind elérhető sok garanciával 200 alatt ssd-vel. Gyárilag FHD kijelzővel szerelt gépet is kb ebben a sorrendben fogsz találni. Kíméletes használat esetén Dell XPS sorozat is szóba jöhet, vagy akár HP Envy és Spectre gépekből is némelyik darab. Mondanám a Zenbookot is, de abból sok garis fullhd-s nem igazán lesz 200-ért.
    Újból minden paraméternek megfelelő gépet találni 200-ból lehetetlen.FullHD és az ssd szépen ki is zárt minden versenyzőt és akkor még szó nem volt arról, hogy napi hurcolásra alkalmas legyen a gép.

    sazabi: mivel egyik gyártó sem szeretetszolgálat, ezért 100e alatt olyan gépet kapsz, ami arra van tervezve, hogy kevés használat mellett kibírja a garanciaidő végéig, majd varázsütésre szétesik. van, akinek mázlija van és 4-5 évet is elmegy az olcsó gépe, míg másnak 10x jár gariban két év alatt. de közben végig egy rossz kijelzőt nézel, rossz billentyűzeten gépelsz és gyenge a gép.
    Best buy: laptopsystem.hu, minden ami 80 és 100ezer között van*. Csak jobb lehet, mint amit boltban kapsz ennyi pénzért.
    * kivéve envy x2 és asus x551m

    kisstewe: zbook vehető, jó cucc.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák