- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- HiMedia lejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
brumi1024 #50187 üzenetére
USB eleve nem működhet, nem támogatja a váltakozó bitsűrűséget, így folyamatos videóátvitelre alkalmatlan
Mondom, ne taposd túl szélesre, mert komolyabban benne vagyok, mint hinnéd. Nagyon is megy a folyamatos átvitel, ha akarod akkor otthonról bejelentkezek neked usb kábellel webcamként
Ez olyan, mint a villanyszerelés. Van az elmélet és van a gyakorlat. A kettő, ha nem is kéne neki, de olykor ellent mond. Én már le is tettem róla, hogy megértsem.
Az a Thunderbolt baja, hogy emiatt én nem veszek gépet, és szerintem más értelmes ember sem, ha 2k-ért van express card fw-vel, kötöd rá és viszlát, vagy a gépbe egy kari PCI-ba és csőő.Én tonnaszám olvastam anno (is) a hangkari bugokat, ugrást, és hozzám hasonlóan megcsúszós sávokat stb. keress jobban, ömleni fognak a nem megoldott fákkolós kérdések, aminek a vége általában az, hogy utólag kendácsoltak FW portot és örvendeztek
kezdő: Mysoft elkúrta, mert nincs bennük. Legalábbis én pár órája nyomkodtam ugyanazt a modellszámú és kódú i7-es verziót ami szerintük backlites, és hát nem backlites, ez tuti. Szerintem elszúrták.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Autós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HiMedia lejátszók
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell WD19 type-c dokkoló 130W-os töltővel ÁFÁ-s
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 140W! (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest