- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
válasz Hory82 #13314 üzenetére
Az SB és a 17,3 eléggé leszűkíti a kört. Nem is kérdés. Dell XPS L702x.
Nem fog szétesni 2 év alatt, meg 3év garis. Emellett elég zsír kártya van benne, mediumra bőven elég. Sok játékot fog high grafikán vinni.[ Szerkesztve ]
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
Maddoxtomi
tag
válasz Hory82 #13314 üzenetére
Nekem egy ilyen gépem van: Dell xps l702x. Tehát pontosan az amit te venni készülsz.
Nem olyan régen kb 3 hete vettem, eddig sok pozitív tapasztalatom van vele, viszont van pár nagyon zavaró negatívum is. Nem tudom, hogy te mire használnád a gépet, de ha mozgatni is szeretnéd, akkor egyáltalán nem ajánlom! Nekem ez az első laptopom és sajnos nem hittem az itteni fórumozóknak mikor azt írtál erre a 3-4 kg-os gépre, hogy nehéz, pedig tényleg az. Idegesítő még, hogy világosabb helyeken az egyébként gyönyörű és hatalmas 17"os kijelző tükörré válik a fényes felület miatt, így hogyha kültéren használnád akkor szintén nem ajánlom.
Pozitív azonban, hogy eszméletlen jók a hangszórói, valamit a teljesítménye. Egy példa: Colin Dirt Full HD TV-n teljesen maximum beállítások mellett, minden gond nélkül fut. Ha van valami kérdésed a géppel kapcsolatban, írj nyugodtan pü-t! -
Maddoxtomi
tag
válasz Hory82 #13323 üzenetére
Szerintem az USB 3.0 és az eSATA sem opcionális, hanem az van minden l702x-ben. De ami biztos, hogy az enyémen van 2db 3.0ás USB és egy eSATA / usb csatlakozó is. Pontos értékeket az aksiról nem tudok mondani mert nem nagyon szoktam figyelni, de 5 óra körül bírta nekem kb. full fényerővel bekapcsolt wifivel. Bár akkor nem volt semmi extra tevékenység, csak neteztem. Ha játszol, akkor sajnos nagyon gyorsan leszívja az aksit, 1-2 óra, esetleg 3 amit így bír. Nekem 6cellás aksim van a gépben, 9el nyilván többet bírna kicsivel. Melegedés: Olvastam itt fórumon, hogy van hogy melegszik a kijelző hátulja, ennél a gépnél kimondottam hideg, pedig nekem szinte egész nap megy, bármit csinálsz a géppel nem melegszik kicsit sem, gondolok itt renderelés, photoshopos dolgok és egyéb proci igényes feladatokra. Viszont ha játszol valami olyannal amihez bekapcsolja 550m-es vga-t akkor valami hihetetlen mit produkál. 30 perc alatt langyos lesz a bal csuklótámasz, 45perc-1 óra közt már (számomra) nagyon zavaróan meleg (ez 58-64 fokot jelent). Viszont ennél feljebb nekem nem sikerült vinni semmilyen játékkal. A hűtés zaja szerintem nem lehetne jobb, alap felhasználás mellett nem is megy, csak néha kapcsol be pár másodpercre. Filmnézésnél már folyamatosan megy, de ezt szinte meg se hallod a JBL hangszórók miatt . Játék közben végig fullon pörög a venti, ez már kicsit zavaró lehet mondjuk ha hanggal játszol, akkor megint az a helyzet mint az előbb, a hangszóró nyeri a "zajszint csatát". Hozzá kell tennem, hogy nekem ez az első laptopom, és hozzá van szokva a fülem az asztali pc hűtésének zajához, amihez képest a laptop hűtése semmi.
Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest