- CES 2025: titokban még hozott pár új processzort az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciókamerák
- Mini-ITX
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz SocketA #49905 üzenetére
De folyamatosan magadat égeted be, nem arról volt szó hogy 144 fps, azért 61 a másikon mert nagyobb a felbontása, hanem itt te azt akartad bizonyítani hogy 2x olyan gyors a Y570. Ami egyértelműen gyorsabb is mivel nem egykategóriai, viszont nem 2x. Ha azonos felbontson lenne a 2 teszt, akkor hidd el nem 61 fps lenne a 6650-esen a játék. De szerinted én vagyok a hülye... Ha így gondolod legyen, meg felőlem személyeskedhetsz is nem érdekel, szerintem aki elolvassa a történteket téged kacag ki sajnos...
Ezek után nekem mondod hogy én használtam 1 laptopot... Sajnos a hozzászólásadóból az jön le hogy közöd sincs az egészhez, te meg arra asszociálsz hogy nekem nincs? Tényleg teljesen hülye vagyok, gépet se láttam még...Tényleg csak kacagni tudlak, mondjuk gondolom az nem tűnt fel neked hogy többen olvassák a topikot, és más is látja milyen butaságokat írsz...
"Black: vicces, hogy Te mindenkinek ajanlhatod az Y570/580-at, en is ezt mondtam, hogy ez a legjobb, leggyorsabb, erre elkezdesz kotozkodni.... nagyon elletmondasos vagy2
Istenem fogd már fel hogy miről van szó ember: Ebből indult ki az egész, ezt fogd már fel, nem azzal van a baj hogy a Y570-est ajánlod, de látom mindig másról beszélsz amiről kéne...
De tényleg befejeztem, te vagy a legokosabb, felesleges veszekedni, mi vagyunk a hülyék...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- CES 2025: titokban még hozott pár új processzort az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- GTA V
- Call of Duty: Black Ops 6
- Parfüm topik
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G17 17.3
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- ÚJ Lenovo X1 Nano i7 4,6GHz/16GB RAM/1TBSSD 2K IPS matt LCD/5G modem ultrakönnyű, és ultravékony
- 6 gen i5 Lenovo E51 Laptopi5-6200u/8 gb/240 gb ssd
- 15.6" slim 40pin matt laptop LCD kijelző HD (1366 X 768)