- Házimozi belépő szinten
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
SocketA #49905 üzenetére
De folyamatosan magadat égeted be, nem arról volt szó hogy 144 fps, azért 61 a másikon mert nagyobb a felbontása, hanem itt te azt akartad bizonyítani hogy 2x olyan gyors a Y570. Ami egyértelműen gyorsabb is mivel nem egykategóriai, viszont nem 2x. Ha azonos felbontson lenne a 2 teszt, akkor hidd el nem 61 fps lenne a 6650-esen a játék. De szerinted én vagyok a hülye...
Ha így gondolod legyen, meg felőlem személyeskedhetsz is nem érdekel, szerintem aki elolvassa a történteket téged kacag ki sajnos...
Ezek után nekem mondod hogy én használtam 1 laptopot...
Sajnos a hozzászólásadóból az jön le hogy közöd sincs az egészhez, te meg arra asszociálsz hogy nekem nincs?
Tényleg teljesen hülye vagyok, gépet se láttam még...Tényleg csak kacagni tudlak, mondjuk gondolom az nem tűnt fel neked hogy többen olvassák a topikot, és más is látja milyen butaságokat írsz...
"Black: vicces, hogy Te mindenkinek ajanlhatod az Y570/580-at, en is ezt mondtam, hogy ez a legjobb, leggyorsabb, erre elkezdesz kotozkodni.... nagyon elletmondasos vagy2
Istenem fogd már fel hogy miről van szó ember: Ebből indult ki az egész, ezt fogd már fel, nem azzal van a baj hogy a Y570-est ajánlod, de látom mindig másról beszélsz amiről kéne...
De tényleg befejeztem, te vagy a legokosabb, felesleges veszekedni, mi vagyunk a hülyék...
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Íme az új Android Auto!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged