Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #24876 üzenetére
[link]
"Sajnos a készülék mellé járó mélysugárzót nem sikerült kipróbálnunk, ugyanis egész egyszerűen nem szólalt meg, bármit csináltunk vele."
Jó, hogy adják hozzá...
Ettől függetlenül elég jókat írnak róla.
Azt leszámítva, hogy azt írják, viszonylag nehéz, vastag, meg sajnos pont az a rész hibádzik, ami engem eléggé zavar: "A gombok viszont már hagynak némi kívánnivalót maguk után, ugyanis elég nagy erő kell a lenyomásukhoz, ráadásul a siker érdekében érdemes a külső széleken próbálkozni. Sajnos továbbra sem értjük, hogy a háromujjas érintés funkciót miért hagyja ki a gyártó egyre több új típusú notebookjából, mindenesetre az N55SF-ből is hiányzik, pedig a jobb gomb műveletét remekül ki lehetett volna váltani vele."
Szóval máris nagyon nem stimmel a cím, hogy "kompromisszumok nélkül"...
Főleg, hogy még ezt is írják: "A kávában lévő HD felbontású webkamera nagyon lassan követi az ember mozgását és képminősége se az igazi", nem mintha ez olyan nagyon számítana (nekem rohadtul nem), de akkor a "kompromisszumok nélkül" cím egyszerű kamu.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest