- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Z86
őstag
-
Z86
őstag
Sokaknak ajánlottuk már, a tulajok elégedetten nyilatkoztak róluk. A siemens kiválásával sokat javult a márka minősége. Talán egyedül a touchpadra panaszkodtak néhányan. Nagyon sok hozzászólás ebben a topicban van a típussal kapcsolatban, itt a legutóbbi (bár ez a fényes anyagú AH verzióról szól, az A verzió matt anyagú és kapható matt és fényes kijelzővel is)
[ Szerkesztve ]
-
Z86
őstag
válasz GhostHunter #9424 üzenetére
A dellel kapcsolatban Powerpityunak írtam, Te mondtad, hogy nem kell erős VGA.
Milyen típusú dell gépek halnak az ismerőseidnél?
Esetleg még szóba jöhet a HP 4520s.
-
Z86
őstag
válasz GhostHunter #9420 üzenetére
Ez jobb választás lenne.
(#9419) Powerpityu:
Az acer árához jönne még +20k a 2 éves garancia kiterjesztésért. Szerintem maradj a dellnél.[ Szerkesztve ]
-
Z86
őstag
válasz Ace Ventura #9397 üzenetére
A video lehet a hibás, természetesen nincsenek benne függőleges csíkok, jó is lenne. Linkeld be a videot!
-
Z86
őstag
válasz lockdown90 #9393 üzenetére
Az árát is írd oda
-
Z86
őstag
válasz headhunter #9332 üzenetére
MSI-t inkább ne vegyél, sok rossz tapasztalat van velük kapcsolatban.
-
Z86
őstag
válasz 78zolika #9327 üzenetére
Itt vannak árak, szerinte érdemes egyből +2 évet venni hozzá, nem sokkal drágább.
-
Z86
őstag
Épp most írta Master94, hogy hiába a gari nem javítják meg.
Így sajnos nem sokat ér a 2 év garancia.(#9276) dantre:
Ez a korábbiakhoz képest egy teljesen más jellegű gép. Mindenütt fényes anyagokból készült, ez egyeseket zavar másokat nem. Ennek figyelembe vételével szintén jó választás lehet.[ Szerkesztve ]
-
Z86
őstag
válasz lockdown90 #9172 üzenetére
Mármint a hd5730.
-
Z86
őstag
válasz Bikkrom #9166 üzenetére
Ez elég meglepő, nem tudom mi oka lehetett a szerviznek arra, hogy így járjon el.
Abban az esetben ha a tulaj vidéki ennek a dolognak úgy kellene működnie, hogy felhívja a szervizt, egyeztetnek és küldenek egy futárt a gépért. Ha a probléma valóban garanciális javítják a gépet és visszaküldik futárral, természetesen a szállítás minden költségét is a szerviz (pontosabban a dell) állja.
Nem tudom az ismerősöd esetében milyen egyéb körülmény kavarhatott be, minden esetre a dell szervizes szolgáltatásai a legjobbak közé tartoznak. -
Z86
őstag
válasz lockdown90 #9138 üzenetére
Memóriát bővíteni bármikor lehet viszonylag olcsón. Meg aztán 6 GB már tényleg elég
-
Z86
őstag
Mindegyikkel előfordulhatnak meghibásodások. Így márkák közt nem nagyon lehet különbséget tenni, minden esetre én az általad felsoroltak közül az első 3 termékei közül válogatnék, esetleg hozzávenném még a Toshibát is.
A legfontosabb a garanciaidő hossza. Ha biztosra akarsz menni válassz gépet 3 év garival, illetve számítsd bele az esetleges kiterjesztés árát. -
Z86
őstag
válasz fecokabacsi #9108 üzenetére
A sb procis gépek mostanában érkeznek, azokon már USB 3 is előfordul, jó esetben eSATA is. A fő kérdés a rászánt pénzösszeg.
Csak tippként nézd mg ezt, elég jó áron adják. Bár az adatlapon nem írják elvileg van rajta eSATA is. -
Z86
őstag
Az op. rendszer és a office vonatkozásában ajánlom ezt az oldalt, diákok számára innen ezek olcsón beszerezhetők.
szerk: ha nem akarsz meglepetéseket mindenképp 3 év garanciával rendelkező gépet válassz, az a biztos[ Szerkesztve ]
-
Z86
őstag
A link már nem működik de a típus alapján kb 130k lehet a rászánt keret.
Ennyiért pl. Fujitsu A530, HP 4520s (renew), Dell n5010 -
Z86
őstag
válasz Shon000 #8845 üzenetére
Biztosan lesz más színben is, de tényleg lehet cserélgetni a fedlapokat.
Talán nem akkora a különbség, az 540 frekvenciái magasabbak, viszont 10 W-tal többet fogyaszt és gondolom jobban is fűt. szerk: jó lenne tudni vajon milyen memóriákkal szerelték őket
Hát ha minőségről van szó részemről inkább 100x dell mint 1x asus[ Szerkesztve ]
-
Z86
őstag
válasz BullZeye #8801 üzenetére
A 17" kizárja, hogy könnyű legyen. Kisebb is megfelel?
Illetve a zöld szín is necces, elég ritka.
Tudom, hogy nagyon kilóg a keretből, de azért belinkelem mert ez nagyon zöld
szerk: Nézegettem a n7010-es inspironokat, de nem találtam zöldet.(#8803) ImI87
Nekem annak tűnik[ Szerkesztve ]
-
Z86
őstag
-
Z86
őstag
-
Z86
őstag
Ezt a cikket korábban a többiek nagyon szapulták, hogy milyen felületes
Belinkelhették volna a pontos típust. Az biztos, hogy hardverben erősebb, viszont a minőségben nem vagyok biztos.
Nekem a hp még mindig szimpatikusabb, de csak hogy növeljem a választékot: Dell l701x -
Z86
őstag
-
Z86
őstag
Inkább az 540m (ez szerint jobb)
Viszont hátránya az acernek az 1 év garancia (gondolom ezekre is annyi van) szemben a dell 3 évével. A +2 év kb. 20k de szerintem érdemes azt is hozzávenni. -
Z86
őstag
Az asus vga-ban mindenképp erősebb, újabb modell.
A probookokból még nem ért el hozzánk az új széria amiben az újabb CPU-k vannak.
Az asussal kapcsolatban még nem hallottam tapasztalatokat, viszont a probookokról igen és eddig elégedett vélemények voltak.
Sok egyéb szempont is van, linkeld be pontosan melyik típusra gondoltál. -
Z86
őstag
Szerintem a legelsőt vedd, feltéve, ha a játék másodlagos.
Ez a saját véleményem, de nálam szóba sem jöhetne, hogy egy matt kijelzőssel szemben a fényeset válasszam
Illetve ha már ennyire kiterjesztetted a keretet megemlíteném, hogy ebbe már belefér egy renew HP 8540p is. -
Z86
őstag
válasz johnny82 #8591 üzenetére
Mivel a keret engedi, ezért valamelyik i3-as modellt válaszd szerintem (bár elég csúnya felárat kérnek értük)
Ha játékra is kell, akkor a hd5650-nel szereltet, ha nem, akkor a hd5470 is elég.
Amúgy úgy látom itt csak a belsőben van eltérés, a külső ugyan az, szóval ebből a szempontból teljesen mindegy melyiket veszed[ Szerkesztve ]
-
Z86
őstag
Gondolom annak, hogy sok helyen ezeket a gyártókat preferálják mindenféle egyéb okai is vannak. A legfontosabb talán az, hogy ha az árat és a papíron leírt tulajdonságokat nézzük akkor sok esetben ezen termék kerülnek ki győztesen. A vásárló csak ezt látja, így ezeket veszi.
-
Z86
őstag
Rettentő sokszor előjött már ez, nemrég Maddoxtomi fórumtárs is feltett egy hasonló kérdést, ezt a választ kapta.
Tipikusan az összes olyan gép csillogós kijelzővel /burkolattal érkezik ami megfizethető áron kínál jó grafikus teljesítményt.
Mivel játszani nem akarsz a 5470 is teljesen jó választás lesz.
Nincs értelme a 380-ast venni ha a 370-est jóval olcsóbban megkapod mert lényegében ugyan az.
szerk: Csak hogy gépet is ajánljak, Fujitsu a530 vagy hp 4520s. Mindkettő matt kijelzős, nem csillogós burkolatú (a fujinál modellfüggő, van csillogós is)[ Szerkesztve ]
-
-
Z86
őstag
Belinkelem ezt a cikket, hátha van akinek újat tud mondani.
Nekem pl. meglepetés volt, hogy a Fujitsu is vállal 3 nap pixelgaranciát -
Z86
őstag
válasz sirszevenap #8413 üzenetére
Crysis 2-höz volt már szerencsém, ahhoz a gpu biztosan elég
-
Z86
őstag
válasz Habzsi-Dőzsi #8407 üzenetére
Szerintem ennyiért: HP 2540p
-
Z86
őstag
válasz sirszevenap #8405 üzenetére
Játék szempontjából a VGA lényeges, nem hiszem hogy ezen a téren hátrányod származna ebből a gyengébb CPU-ból, nem ez lesz a szűk keresztmetszet.
szerk: a gari kiterjesztést mindenképp számold bele az árába, mert valószínűleg alapból csak 1 év van rá[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- SkyShowtime
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11