- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Epson nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
Aktív témák
-
Kobe
veterán
létezik, csak szerintem felesleges 100 ezrekkel többet költeni egy olyan gépre, ahol a vga többlet teljesítményét másik 5 tényező eliminálja (akksi, kis felbontású kijelző, stb)
Elitebook: 320-ért egy tervezésre szánt 5100M-es videókártya az elitebookban, játékra használva....ágyúval verébre lőni kategória, a tesztek is mutatják h bivalyerős kártya, csak épp nem játékra való, így egy középkatos "átlagos" kártya is odaver neki
HP Envy - jó teljesítmény, baromi drága, de cserébe 1 év garanciával adják, így jó sokat kifizethetsz pluszba és rimánkodhatsz h 1 évnél tovább bírja
Más, 240-280 közötti gépek, gyártótól függetlenül: nincsenek sokkal jobb VGA-val szerelve, envyket kivéve kb 5730-5650 a határ, de annyival többet nem nyújt teljesítményben mint amennyivel drágább, és jönnek a hátulütők - gyorsabban merülő akksi, nagyobb képernyőméret de azonos képernyőfelbontás esetleg zavaró lehet....szerintem az egyetlen gép ilyen kategóriában a HP argento streames dv6-3120sh ja 270 ért, amin érdemes egyáltalán elgondolkozni (meg egy nagyobb akksin +30-35K-ért mert sajnos az új széria nem szerepel fényesen üzemidő terén - ez így kb pont 300, és van egy 5650es i5ös géped nagyobb akksival). Esetleg még a lenovo y560, azon tényleg látszik h erre találták ki, bár kitalálnának végre olyan akksit amivel képes egy ilyen gép 3 órát közepes használat mellett elfutni akksiról
én figyelembe vettem az ár-érték arányt is, és annál az asus k42-nél jobb gép nem nagyon van mostanság:
A 14 colra pont elég a képernyő felbontása, a vga pont képes kiszolgálni ezt a felbontást (a 335 azért nem áll annyira rossz helyen egy 5650hez képest pl), a kisebb kijelzővel pont annyit lehet spórolni az akksin h kellemesen lehessen használni egy utazásnál is....szóval minden passzol mindenhez kb és az eredeti keret alig több, mint feléért, 2 év garival. Ja, és optimus hadvezér is befigyel a gépben, ami szintén nem elhanyagolható.Legalábbis én ritkán látok olyan "gyönygyszemet" ahol ennyire egymáshoz illő cuccokat pakolnak a gépekbe. Tény, hogy nem egy 800 ezres alienware, de nálam pl többet nyomna a latba hogy spórolhatok 130 ezret.
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Netflix
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged