Aktív témák
-
A g560A nehez lesz, ahogy az L505 is
Az U350 asszem 1.6 kilo, mivel nincs benne dvd, de ULV procivan, integralt videoval nem a legjobb Photoshop munkatars lesz.En amit tudnek ajanlani:
ASUS K40IE-VX043D T4400 meg egy 512es Radeon 14 colos kivitelben es csak 160 rugo korul van13 colban pedig:
ASUS UL30VT-QX017V vagy LENOVO ThinkPad Edge NUD33HVAcer 4810-est is nagyon szeretem, de azt csak akkor ajanlanam, ha hosszu uzemido kellene.
-
Kbali
nagyúr
Aki az Atomos netbookról azt mondja, hogy csigalassú, az még biztosan nem használt ilyet. Szerintem ezekre az alapdolgokra tökéletesen jók, nem lassúak. Ha mégsem elég gyors, plusz memória azért segíthet.
Én egy 1000H-t hajtok fél éve, irodai munkára tökéletesen alkalmas (a kis kijelző miatt nagyobb táblázatok, bonyolultabb prezentációs ábrák nehezen kezelhetők). -
Magnum_
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen házat vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged