Aktív témák
-
Padree.c2
tag
válasz
Steve-0 #29563 üzenetére
szai,
én inkább vennék C2D-s gépet, mint centrinost.
kevésbé melegszik, kevesebb energiával is beéri (hosszabb működési idő akksiról), és az újabb oprendszerek, szoftverek jobban ki tudják belőle hozni, amit tud.
az msi nem a legjobb minőségéről, megoldásairól, és hűtéséről híres.
asus szervízről hallottam pár "szép" dolgot, bár személy szerint nem találkoztam a jelenséggel, asus laptopom se volt még..
memó sztem manapság nem mérvadó, hisz pár ezerből lehet bővíteni, vagy ahol veszed, akár cserélni nagyobbra, kis ráfizetéssel.
nekem GF-em van ugyan, de még nem hallottam ilyenről, h ATI nem teljesítene jól a cad-ekben, attól még előfordulhat, bár nem hinném, hogy a mai kártyák ilyenben tévednének.
ha nekem kellene ezek közül választani, akkor: IBM-Lenovo + 2GB mem, esetleg a vinyót nagyobbra cserélném, kb 10-15-tel több, de idővel visszahozza az árát (mármint amennyivel többe jön az IBM-Lenovo).
ebben csak az a szép, hogy nem is veszed észre, csak azt, hogy a haveroknak a gépei egyre többet vannak szervízben, tiéd pedig csak megy minden gond nélkül, nem melegszik iszonyatosan, nem süvít fél év után, nem nyekereg 1-2 hónap használat után..
mégvalami: a gart érdemes kibővíteni, erre ha jól tudom, a IBM-L.-nál később is van lehetőség..remélem segít..
-
T-unit
őstag
válasz
Steve-0 #29563 üzenetére
Nemtom én elég régóta használok atit autocad2004-hez,és gondja nincs vele,bár ahhoz a progihoz vga se kell szinte,csakis cpu,ram.Szóval szvsz ahhoz tök8 h ati/nv.Archicad-re nem tudok nyilatkozni nv-s/atis-s,nem használom.
Dan-szan : Mindkettő tökéletes,mondjuk én inkább venném 148k-ért 2év garral.Viszont ha nem kell vista se,korábban ajánlották az iponos vételt,az még talán jobb is 3év garibővítéssel..
Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Magyar garis Apple MacBook Pro 16 M4 Max 48 Gb/16 CPU/40 GPU/16 Neural
- Lenovo Thinkpad L440 alaplap
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB DDR4/512GB NVMe SSD/13"3 FHD, IPS,Touch, Matt/WIN11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD IPS/Chrome OS
- HP Chromebook 14a-na0006nl :Intel Pentium Silver/8GB/128GB eMMC/14"HD LED/Chrome OS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest