Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Aprósólyom

addikt

válasz Tomszy1 #25352 üzenetére

Ha megbízható társ kell, és nem számít a puris kinézet, Lenovot vegyél. Toshiba, szerintem csak prémium kategóriában igazán jó. Dell-ből majdnem mindegy az árkategória, megbízható. Viszont ugyanígy megbízható a Lenovo is, ráadásul szerintem minőségibb anyagokat használ és minőségibb a kivitelezése a Lenovonak. A Dell ezt a hátrányt mindig a Designal próbálja "überelni" tapasztalatom szerint. Látszik is, a feketesége ellenére lekerekített a design. Ha a 3ezerért tényleg 2 év lesz a gari, azt is ajánlanám hozzá, nem szabad ennyit spórolni. - Ezeket a vélmyeket egy Lenovo gyártott Thinkpad R51e és egy Dell d600-as tulajdoni tapasztalatok alapján mondom. De volt a kezemben már pár noti, bár nem tudom, hogy a "sima" Lenovok elmaradnak-e a thinkpad-ekhez képest. Ezt nem hinném, mert mert a Lenovo olcsó notik mindig "nehezek" és nem spórolnak csak a specifiáció miatt 1-2dekát a tartósság kárára. (ezért 2.9Kg) Thinkpadem billenytyűzete sokkalta finomabb leütéssel rendelkezik mint a Dell D600-asom, pedig a Thinkpad 2 éves, igaz a dell öregebb, viszont a billentyűzet vadi új benne 3 hónapja. (szerintem a billentyűzet leütésének minőségérzete sokat elmond egy laptopról) Mindig "elolvadok az élménytől" mikor egy napnyi D600-as használat után odaülök mailt írni a tesóm IBM/Lenovo thinkpad R51e-hez. - Jó választást! :R

• yanna

addikt

Tuti én is a Lenovot választanám :K , bár Lenovo tulajdonosként elfogult vagyok!

• plaschil

aktív tag

Ár/érték arányban a LENOVO 3000 N500 viszi a prímet. A 3 linkelt noti közül a legjobb proci ebben van, a legjobb vga is, és a 2. legnagyobb a vinyója. Árban is a 2., egyedül a gari 1 év. De ami 1 év alatt nem romlik el az sztem utána sem fog. És a Lenovo a 4. a noti értékesítés piacán. Ők adják el a legtöbb notit a HP a Dell és az Acer után. ;)

Szerk: PLUSZ a Lenovo 2 év garanciával + bruttó 2.900.- Ft ami még mindig "csak" 102.000 Ft! :)

Aktív témák