Hirdetés
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Notebook hibák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mamago1972
tag
Sziasztok,
megoldódott nas problámám. Felvettem a kapcsolatot zytex-el és egyből látták a hibát. RAID0 kötetet ne használjatok! JBOD és RAID1 az ajánlott. Az új kötet valóban jól működik, eddig.
Do I make myself clear?
-
mamago1972
tag
válasz Claude Leon #10005 üzenetére
Köszi, beírtam, még keresem. Ahogy el van nevezve a pen, úgy nem találom. Próbálom megfejteni.
Do I make myself clear?
-
mamago1972
tag
Telneten csatlakozva mc-ben láthatom a nas-ra dugott pendrive-ot? Keresem mindenhol, de mégsem találom.
Do I make myself clear?
-
mamago1972
tag
Két napja megint minden rendesen működik. Megnyugodtam. Wifi rendben, lejátszás rendben. Nas semmilyen hibát nem produkál. Volt egy állomány, töröltem, úgy tűnik, az okozta a sorozatos problémát, másra nem tudok gondolni, mert mást nem tettem a nas-al.
Do I make myself clear?
-
mamago1972
tag
-
mamago1972
tag
válasz mamago1972 #9979 üzenetére
Akinek van ilyen készüléke, megmondaná, hogy milyen a tápegység? lefényképezné? elég furcsa dolgot találtam. asus van írva a tápra...
Do I make myself clear?
-
mamago1972
tag
-
mamago1972
tag
válasz mamago1972 #9976 üzenetére
SMART azt mondja, minden rendben van, ezért nem értem.
Do I make myself clear?
-
mamago1972
tag
válasz Mezga Aladár #9972 üzenetére
A piros led sector hibát jelent a vinyón, vagy hasonlót. Szó szerint értelmezve és fordítva. Nas javítja és mindaddig fennáll ez, ameddig újra nem indul. Ez rendben van, csak nem értem miért van az. A két vinyó rendben van, elméletileg. Torrent fájl eredményezhet ilyen hibát? Eddig nem volt, most kezdett vacakolni.
Do I make myself clear?
-
mamago1972
tag
-
mamago1972
tag
válasz junkpod #9967 üzenetére
Amikor az emberfia használja is az agyát, akkor rájön, hogy mit is tett. Valóban használható, és működik is rendesen, ahogyan kell teszi a dolgát. Egyébként ma nem volt piros led, sem egyéb, helyre állt minden, de gyorsan lekopogom.
Viszont ffp-ét még mindig nem tudom telepíteni, nem értem, miért nem megy fel.
Do I make myself clear?
-
mamago1972
tag
válasz FishAir #9951 üzenetére
30 GB. Levettem róla a megosztást, bár senki nem töltött le tőlem, így is ugyan annyi időt ír ki, nem is kísérlem meg átmásolni.
Sokszor a két vinyó ledje felváltva villog, akkor a nas-hoz sem férek hozzá. Meg említettem, elég gyakran van piros led is. Valami nagyon nem jó! A lejátszás is akadozik, a fájl felmásolása a nas-ra is szörnyen lassú.
Do I make myself clear?
-
mamago1972
tag
válasz mamago1972 #9946 üzenetére
Nas-on, egyik mappából a másikba akarok mozgatni egy fájlt és kiírja, hogy 5 óra kell neki! Hihetetlen. Kuka a Nas-om?
Do I make myself clear?
-
mamago1972
tag
Folyamatosan piros led világít, akár az egyik, akár a másik meghajtón? Újraindítást követően jó. Mi a hiba? Meghajtó vagy nas probléma?
[ Szerkesztve ]
Do I make myself clear?
-
mamago1972
tag
Tegnap gutaütés kerülgetett. Egy hetes vinyók egyike szektorhibás lett, természetesen minden adatot elveszítettem. Most raid 1-es kötetet hoztam létre, de birkózik a nas a helyreállítással.
Do I make myself clear?
-
mamago1972
tag
válasz bigdady #9619 üzenetére
Kerestem médialejátszót, de nem találtam megfelelőt és hiányzott volna az optikai meghajtó. Ezért hosszú keresgélés után találtam rá a pioneer bdp 450-re. Kiváló készülék, ugye adott az optikai meghajtó és bizonyos okosítás után teljes értékű médialejátszóvá válik. wifi-n megy majd ez is.
Do I make myself clear?
-
mamago1972
tag
válasz mamago1972 #9618 üzenetére
Na próba meg volt. A leírásban szereplő zDownload könyvtárba betettem a torrent fáljt, átküldte nasra és a saját p2p alkalmazásába (tehát nem TM-be) belerakta és elindította a letöltést.
Do I make myself clear?
-
mamago1972
tag
válasz bigdady #9610 üzenetére
Nekem bejön a kezelőfelülete, könnyen áttekinthető, értelmezhető. Ipad-et még nem csatlakoztattam hozzá, de ha gondolod este, hétvégén megnézhetem. TV, laptop minden állítgatás nélkül, simán csatlakozik rá, meg androidos telefon is.
Torrentet könnyen hozzáadod webes felületen. Van dropbox támogatás, csak egy kattintás és máris létrejön vele a kapcsolat, dropboxban létrehoz egy nas mappát.[ Szerkesztve ]
Do I make myself clear?
-
mamago1972
tag
válasz bigdady #9594 üzenetére
Nekem egy GT60-as van. Zyxel 325 állt szolgálatba egy hete. 5 méterre van a tv és a wifi router. wifin simán lejátsza például a bd eredeti struktúrájú állományokat, egy akadás nincs közben és még torrent is megy a háttérben, meg a wifit más is használja. Most a tv saját médialejátszójáról beszélek. Viszont nem minden fájllal birkózik meg, vannak mkv fájlok, amelyekkel nem boldogult. Tehát a válasz: ez a nas simán kiszolgálja. Viszont, egy médialejátszó még szükséges hozzá, ez nekem a jövő héten érkezik.
Do I make myself clear?
-
mamago1972
tag
válasz mamago1972 #9501 üzenetére
Közben látom, hogy van WOL, távoli felébresztés, csak hogyan működik?
Do I make myself clear?
-
mamago1972
tag
-
mamago1972
tag
válasz mamago1972 #9471 üzenetére
wifin keresztül simán viszi a bd rip-eket. Tökéletes! Mindezt a TV dlna-án keresztül, nem média lejátszóval, vagy bd lejátszóval.
Do I make myself clear?
-
mamago1972
tag
-
mamago1972
tag
válasz junkpod #9466 üzenetére
Na itt van egy sima 325 tesztelésre. A vinyó felpörög, induláskor, áramot kap. Viszont nem lát semmilyen kötetet a nas. Le kellene formázni, de nincs pc-ém. Mi a teendő? Pen drivról játszottam le wifin 3d filmet, gyerekek, akadás mentesen, simán viszi.
[ Szerkesztve ]
Do I make myself clear?
-
mamago1972
tag
válasz mamago1972 #9462 üzenetére
Más nas, ami hasonló jó tulajdonságokkal bír, mint a zytec? Egyik boltban sincs, holnap meg szeretnék venni egy jó nast, ha van egyáltalán.
Do I make myself clear?
-
mamago1972
tag
Majdnem rendeltem egy dlink 320L nast, de látom, ipari hulladék. Komolyan ilyen rossza helyzet? Ma délutánig döntenem kell, de olyan nehéz. Ajánljatok egy jó nast. Két tárhelyes legyen két 3 TB-os vinyó kerül bele. Torrent letöltés hibamentes legyen és seddelni is tudjon megbízhatóan. 50 ezer a határ.
Do I make myself clear?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Notebook hibák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest