Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Powerbank topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDMI topic
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz Boost3er #29512 üzenetére
Szerintem a 218 nem igazan eri meg… Akkor mar a 220+, mert az joval erosebb, es jobban bovitheto, idotalobb. Ha meg nem akarsz annyit kifizetni, akkor 218Play, a 220j-ben mar en is keveslem a RAM-ot.
Az emlitett Asustoron kivul esetleg a Qnap TS-230-at is megnezheted…
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
TOZ
addikt
válasz Boost3er #29509 üzenetére
Ezt a karikat magam is megfutottam par honapja. Alapvetoen az egy lemezes is eleg lett volna, de vegul a D220+ melle tettem le a voksot.
Donto ervek: Intel proci, stabil transkod, ha ugy alakul, hgoy a plexnek ezzel kell torodnie, es a Docker (ki tudtam valtani a jatszos rPI-t is ezzel; NAS-on fut azota a Homebridge es a Pi-Hole... de még ki tudja miket fogok rátenni). -
-
Borisz76
veterán
-
kasee
aktív tag
válasz Boost3er #13647 üzenetére
Szia,
Egy apróhirdetési oldalon ajánlották ezt az épített NAS-t?
Hasonló ajánlatot kaptam Én is:· speciális, dedikált intel chipsetes alaplap - ultra alacsony fogyasztású nagy teljesítményű 4 magos intel processzor, amely a legújabb intel bay-trail processzorcsaládba tartozik, kb. 1,3 x gyorsabb mint a synology 415 + ban van.
· Továbbá a synology 415 + ban lévő atom processzor fogyasztása 15 watt, az épített nasban lévő processzoré pedig 10 watt
· Az épített nasban 2/(4) GB DDR3 ram van, mely bővíthető 16 GB ig. A synology DS 415 + ban pedig 2 gb ram van és csak 4 GB-ig ővíthető.
· Az épített nason is az eredeti gyári synology rendszer fut amely természetesen ugyanúgy frissíthető, mint a synology DS 415 + on.
· 2/4 db külső USB 3-as és 2 db külső USB 2-es csatlakozó van a nason
· Természetesen Gigabit LAN van benne
· A házak mini ITX-esek, melyek kellően szellősek, és melyben egy ultra alacsony zajkibocsájtású ventillátor hűti a rendszert. (az össz zajkibocsájtás sokkal kevesebb mint a DS 415 +-é)
Mindegyiken a gyári / eredeti synology opprendszer fut, az összes szolgáltatással.Használ valaki ilyet? Ez lenne az első NAs-om, szóval tanácstalan vagyok. Viszont jó árnak tűnik, ha valóban tud mindent amit a synology gyári nas, szoftverrel.
köszi
-
addikt
válasz Boost3er #13649 üzenetére
Ha már kábelen megy a dolog és gigabiten, akkor ott már az IO rendszer lehet a szűk keresztmetszet. Hasonló épített gépem van és 100-110 MB/s a másolási sebességem nagy file-ok esetén.
10MB/s az kb 100Mbit nem a világ vége, de alap dolgokra jó, és azért ez lehet több is, ha a bizonytalan tényezők jó irányba alakulnak
Egy über minőségű fullHD film streameléséhez elég az 50-60Mbit.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti vita és megbeszélés
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- PlayStation 5
- Interactive Brokers társalgó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile 2
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Ps3 HEN 250Gb Dobozában,újszerű állapotban eladó
- EK Water Blocks EK-Quantum Vector2 FTW3 RTX 3080/90 ABP Set D-RGB - Nickel + Acetal - BeszámítOK!
- ASUS ROG XG Station 2 eGPU Thunderbolt 3 Dokkolóállomás - Ritkaság
- Lenovo Legion 5 slim (2024) 16" - i7, 1Tb, 32GB, Rtx 4060 8gb, 3 év garancia
- Apple Watch 10 GPS + Cellular 46mm - Silver - 36 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest