- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabka86
csendes tag
válasz
Patice #33486 üzenetére
Átnéztem jobban az Asus kínálatát és annyira mégsem nyűgözött le. Jövőtálló eszközt vennék így a Nimbustor 4 gen2-t néztem, a procija jobb de azt nem fogom később 10Gbps LAN-ra sehogy bővíteni és bár így még árban akkor is jobb nyilván marad az eredeti elképzelés, a Synology 923+. A Lockerstor 4 szintén csak bővítőkártyával (annak árát már meg sem néztem) lesz 10Gbps.
Minden esetre várok kicsit hátha visszább megy az áruk picit, vagy használtan nem lelek.
MaCS_70:
Köszi az infót, azért még nézegetem majd mindkettőt. Mintha évekkel ezelőtt te is Zyxel 326-al bűvészkedtél volna a fórumon, azóta is azt használom, talán backupnak meg is hagyom. Bár ha most Synology mellett döntök akkor észszerűbb lenne egy másik régi Synology fizikailag más helyszínre és ha jól tudom, oda lehet automata backupot időzíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol Screenshot
- BestBuy ruhás topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- Wise (ex-TransferWise)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autószerelők, autószerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged