Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barts29
friss újonc
Sziasztok!
van nekem egy NAS szerver gépem amit tavaly kaptam karácsonyra, híbátlanúl müködött meg minden viszont a héten valamiért nem képes látni / érzkelni azt hogy ha valamit szeretnék letölteni.
betallozom az adott torrent fájlt amit szeretnék letölteni, majd ki írja A torrent fájl sikeres feltöltése ide: admin/download/torrent/. mappa de nem látom sehol azt amit elkezdnék letölteni.
rendes torrenten lejön a cucc meg feltölteni / leszedni letudok a szerverröl viszont torrent fájlt hozzád adni nem.
valaki valami tipp? esetleg elhíbáztam valamit? választ elöre is köszönöm jah és itt egy kép arról hogy nem látszodik az adott torrent fájl amit leszeretnék tölteni.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyenes az Epic Store-ban a CHUCHEL
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpársportok
- Linux kezdőknek
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest