- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Apple notebookok
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszar90
aktív tag
Sziasztok!
Monitor vásárlás előtt állok a keret 120k eddig az lg 27uk600w volt kiszemelve de 130ra ment fel az ára. Most a dell s2719dm-en gondolkozok. Valakinak van tapasztalata a monitorral? Bevilágítása nagyon gáz? Nem játszanék, nem filmeznék. Csak munka meg netezés. Jobban örültem volna valami 4k-s cuccnak de ennyiért semmi sincs. Fontos lenne lenne hogy valami kultúrált kinézete legyen, és ebben a dell jó. Amúgy a márkát nem nagyon szeretem a jelenlegi monitorm is az u2311h és egy hulladék, rakás pixel hibával. Tudtok valami mást esetleg vagy próbáljam megvenni. Másik ellene szóló érv, hogy csak az ufós boltban kapható. -
huszar90
aktív tag
válasz Mamuska #90006 üzenetére
Valószínű, hogy annak idején ajánlott darab volt még old_artist ajánlotta. Mai szemmel viszont borzasztó. Sarkaknál lila, sárga bevilágítások, a matt bevonat furcsa szemcsés, színt torzít ha mozgatom a fejem, és halott pixel csoportok jelentek meg nagyon zavaró helyen. Gondolkoztam még fényes bevonatú monitoron volt imac-em rövid ideig és nagyon tetszett a képe, élettelibb volt. Kár hogy a kinézett s2719dm nem fényes mint az s széria általában. Az s2718d jobban tetszene de túl árazott a ces díj miatt. Vagy vegyek jóval olcsóbban egy lenovo l27q-t? Vagy nézzek hp-t? Mi az ajánlott 1440p monitor ami a nappalit se ronditja el?
-
huszar90
aktív tag
válasz Áfogat #90214 üzenetére
Végül vettem egy dell s2719dm monitort, sajnos nem sivatagos boltból mert ott nem volt, egyedül az ufós bolt árulja. Természetesen ugyanolyan pixel hibás mint ami miatt a mostani dell-t is cserélem. Az volt az utolsó termékem a gyártótól.
Pedig a monitor maga tetszene de borzasztóan idegesít a hibája. Egyáltalán ez miféle hiba, hogy a pixelek világítanak csak gyengébb fényerőn? Pont ugyanezt a hibát hozta a u2311h-m is. Nem halott egyik alpixel se, csak eltérő a fényerejük.
Amúgy ha valakit érdekel valami a monitorról szívesen válaszolok!
-
huszar90
aktív tag
Köszönöm a tippet srácok, kocogtattam minden felől de meg se mozdul. Arra se vennék mérget hogy bontatlan volt, kicsit viseltes volt a termék doboza és bár komoly sérülés nem látszódott rajta ezért mertem átvenni. Legszívesebben vissza is küldeném de tortúra mire vissza csomagként feladom, pénzt visszaküldik, vagy kötekednek a nem megsérült doboz miatt. nem biztos hogy hiányzik. Így még jobban idegesít hogy nem is a kijelző a gyári hibás, csak egy porszem áll a boldogságom útjába
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- Alienware 500hz
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest