-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normen1976
csendes tag
Sziasztok ! Monitor vásárláson gondolkodom... Milyen meglepő
Játékra használnám és mindenképpen szeretnék 144 HZ-t minimum. 24-27 méretben, az sem baj ha 1440p-t tudja. A legnagobb "baj" hogy kettő kellene. Asszonykával sokat játszunk közösen (mármint PC-n .. is
, a gépek egymás mellett vannak, és hülyén jönne ki ha csak nekem jönne a monitor update (GTX 1070 és 1080 VGA-k vannak). Emiatt sajnos a költségeket is duplán kell számolnom. Elég sok multis címmel játszunk, de leginkább survivor stílusú játékokban utazunk. Azért néha puffogtatunk is, ment sokat a PUGB vagy a Warframe is.
Erre gondoltam: GABA GL-2702QHD ( link )
Tudom nem egy nagy márka, de árban nem rossz, nem előfeltétel az IPS, sosem volt, így nem vágyom rá. Nekem elég szépek a TN színei is. Érdekelne a véleményetek, hogy ennyit megér-e (kétszer), illetve lehet-e hosszú távon gondolkodni egy ilyen monitorban ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- MSI MAG 341CQP Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/175hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/Type-C/HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest