-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigiface
tag
Itt a p2470hd. Nézzél róla tesztet. Nekem bejön. Játékra azt mondják nagyon jó. Bár még nem próbáltam. Digitális adásokat jól fogta, igaz nem magyar országon próbáltam.
[Itt egy teszt.] -
zsigiface
tag
hi!
Én is ma kaptam meg a p2470hd-m. Nekem se tetszett a dönthetőség. Csak nekem épp ellenkező volt a problémám. Túl szoros volt. Szinte fix. Aztán lefektettem a monitort kicsit megerőltettem aztán csak megmozdult. Tudom h ezzel a te gondodat nem oldottam meg, de hátha vigasztal h nem vagy egyedül
. Nekem amúgy megfelel a függőleges állás nem is bántom, szerencsére nem felülről kell néznem.
Egyébként mi a véleményed a monitorról? Elégedett vagy a kijelzővel, színekkel ilyesmi? Én még nem tudtam kipróbálni élesben, csak laptopra kötve néztünk meg pár filmet azt se nagy felbontásban.Pár nap múlva jön majd meg a gépem azután már megy rajta minden. Majd akkor írok még róla ha valakit érdekel. -
zsigiface
tag
Üdv!
Valaki tud valamit erről a típusról? Samsung SM2494HM
70 körül szeretnék venni valamit, csak nem akarok nagyon mellé nyúlni. Full hd, hdmi esetleg led is. 24"-25". Net,film,game. Már napok óta keresgélek, ha tudtok egy tutit ebben a kategóriában azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Futás, futópályák
- ASUS notebook topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LS27BG650EUXEN) QUAD HD 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32A700NWUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest