- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Sok hibát javít az új Arc meghajtó
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Milyen alaplapot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
válasz wmarci #94205 üzenetére
Ár-érték arányban ez az IPS-es Philips nemhogy jó, hanem szuper. És ezt most csak az alapján mondom, hogy majd 40.000ft-tal olcsóbb, mint a legolcsóbb 27"-es 4K IPS-ek, lásd említett LG modell.
4K@60Hz-es monitorokból szerintem nem hiányzik A G-Sync / Freesync különösebben.[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
szasanyi
félisten
-
szasanyi
félisten
válasz wmarci #93988 üzenetére
Annál sok drágább monitor van ami nem, vagy alig jobb, és ami lényegesen jobb is az jóval többe is kerül (gyakran még 1440p esetén is). Nagyon jó képe van, és nagyon sok beállítása. Pölö a HDR-t utánzó beállítás játék alatt jobb, mint a HDR (bár ez játéktól is függhet) de videóknál viszont tényleg frankó a HDR. Ha nem NV kártyám lenne, én tuti ilyet használnék.
Best Professional Monitor for Work and Play November 2018 A részletes tesztje itt van.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz wmarci #93981 üzenetére
Nem tudom milyen áron és mekkora monitor lenne jó neked, de egy alternatívát tudok javasolni. XOX mellé ez az LG 27UK650-W monitor remek választás lehet, ha elég a 27" ~126k-s áráért remek 4K képminőséggel, HDR és Freesync feature-ökkel .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest