- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Gaboman #102974 üzenetére
Nem tévedtél el? Ez a Milyen monitort vegyek? topik.
Talán inkább itt próbáld.
Dehogy nem: PS4 árak itt De ha nem játszol tök fölösleges neked.
-
Peddy789
őstag
válasz
Gaboman #15395 üzenetére
istenem
és ezt ki mondja? biztos nem ők
, kicsit probáld szélesíteni a látoköröd, és levetközni a marketing által beléd diktálni probált csőlátást, és utánanézni mi miért menynire is jó
amugy én a a mai napig undorodom ettől a LED dumátol hogy mekkroa divat lett.. egyszer már egy lány haveromtól oylat is halottam, hogy amikor megkérdeztem milyen a tvje felbontása azt a választ kaptam hogy led..
led..
felbontás: light emitting diode..., a gond hogy tökre megértem ezt a váélaszt, és kétlem hogy ő az egyetlen az országban aki ezt így gondolja
-
Isual
veterán
válasz
Gaboman #15395 üzenetére
Rosszabb nála... na és nem gyárt/használ IPS panelt, hanem ilyen szutyok AMVA-kkal kísérletezik, ami valami bűnrossz, legalábbis úgy, hogy olyan áron IPS-es Dell-t kapsz
(#15397) Gaboman : helyes
sajnálom egyébként nagyon, hogy így megjártad a BenQ-val, dehát ez ilyenez...ettől még irgalmatlanul nagy pech-ed volt
-
válasz
Gaboman #15203 üzenetére
A 11 pixel hiba már garanciális probléma? Vagy ezt saját erőből cserélnék neked? Ha saját erőből és nem ISO szabvány alapú pixelhiba mennyiség után cserélik neked, akkor sajnos nem tudsz mit tenni...
Normál esetben, ha futár hozza neked ki a terméket, 8 napon belül elállhatsz a szerződéstől, bármilyen indokkal, még ha ki is bontottad a csomagolást. De mivel ez Szlovákia, nem tudom meddig terjed ki a törvény hatóköre.
Természetesen a visszaküldés mindig a vásárló állja, de a visszautat, ha valóban hibás a termék a boltnak kell viselnie. -
-
-
-
Füleske
addikt
válasz
Gaboman #15203 üzenetére
Pixelhibát nem lehet javítani , illetve ha kicserélteted a panelt akkor lehet , csak az valószínű többe kerül mint egy új monitor.
Szerintem két lehetőséged van : vagy megbarátkozol a pixelhibákkal vagy lenyeled a 11000 Ft szállítást. Persze ez sem garantálja hogy a következő monitor hibátlan lesz .
Illetve ha végképp nem akarsz többet ezzel szívni akkor el is adhatod kevés pénzért és vehetsz itthon egyet , normális garral. Még mindig jobban járhatsz , mint állandóan visszaküldeni 11k/db - ért. -
stranger28
addikt
válasz
Gaboman #15051 üzenetére
Ha ilyenből van 6 darab, akkor tényleg vidd vissza.
(#15053) Gaboman: Micsoda színkavalkád.
Bár lehet nem veszik vissza neked, mivel ez 3. típusú és abból 5 lehet/millió pixel.
Esetleg, ha ez érvényes rád: "Szintén hibásnak számít az a kijelző, ahol egy 5x5 képpontos területen 2 vagy több vörös, zöld vagy kék pixel fordul elő."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elfelejtettem a film címét
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Építő/felújító topik
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GN880-B használt monitor
- Eizo EV2736W 27" képátló/ IPS panel / 2560x1440 (WQHD) / fehér szín / 6 hó gari
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest