- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hosszabb ideig maradna a TSMC-nél az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
őstag
válasz
alratar #124379 üzenetére
Egyik se nyújt semmit amíg nincsen megfelelő számú háttérvilágítási zóna a kijezőben (monitorban van kb. 2 olyan ami már jónak nevezhető, 500k-1misi +ok, TV-ben azért nagy a választék ebben és olcsóbb) illetve a Win10 HDR kezelése s csapnivaló (11-nek már jobb).
Én monitor vásárlásnál nem venném figyelembe a HDR tudást és be se kapcsolnám soha mert csak rondábbá teszi a képet. Rá van írva mutiba, hogy ezt tudja, amúgy forintot nem ér.
-
törölt tag
válasz
alratar #86678 üzenetére
Szia.
Nekem LG 27MP68VQ-P van, nagyon elégedett vagyok vele. Bár most fogom lecserélni 32" UHD monitorra. Olvastam az előző hozzászólásodnál, hogy feltétel a 2 HDMI. Erről annyit tudok mondani, hogy amikor én vettem az edigitalnál azt gondoltam a leírások alapján, hogy van benne 2 hdmi és hangszóró. Megjött a monitor és akkor szembesültem, hogy csak 1 HDMI, D-SUB (VGA), 3,5 mm Jack, DVI-D van rajta. Megreklamáltam az edigitalnál majd ezután javították a leírást. Mint kiderült ezt a monitort kétféleképpen gyártják. [LG 1] [LG 2]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hosszabb ideig maradna a TSMC-nél az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest