Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
dr_strange #31 üzenetére
koszonom egynek jo, de ami nekem kicsit hianyzik belole, hogy ha van ket majdnem azonos sor, mondjuk egy karakter elteressel, igazan megjelolhetne mondjuk valami szinnel (mint a kepen is lathato)
-
VladimirR
nagyúr
ami karakteres feluleten (konzol), ket panelen, tartalom alapjan osszehasonlit nekem ket filet, s jeloli az eltereseket
valami ilyesmi formara, funkcionalitasra lenne szuksegem (diff-fel eleg kenyelmetlen tobb kb-os kodokat osszehasonlitgatni) -
VladimirR
nagyúr
kellene valami olyan tesztprogi, ami:
- karakteres modban fut
- cpu-t tesztel
- tobb cpu-t is kezel
- van hozza valami osszehasonlito adatbazis (akar a progiban, akar online)letezik ilyesmi?
-
VladimirR
nagyúr
A hasonlo nevu topic-on felbuzdulva nyitom ezt a temat, mert kezdo linux-oskent (s azota is) sokszor sujt(ott) az a problema, hogy nem tudtam mivel kivaltani egy-egy programot, s sokszor azt sem tudtam, mi alapjan induljak neki keresni (s ugy gondolom, ez egy sok mas kezdo linux-osnal lehet problema).
Gondolok itt peldaul olyasmire, hogy az ember jol kiismer egy programot mondjuk windoze-on, s linux-on nem igazan tudja, mit telepitsen, honnan toltse le, vagy egyaltalan letezik-e ennek es/vagy igenyeinek megfelelo.
Hogy egybol egy peldat tudjak mutatni, van is egy ilyen kerdesem: total commander-hez hasonlo grafikus, ketpaneles filekezelo letezik, ami nem midnight commander?Ha a topic veletlenul sikeres lenne, akar az elso hozzaszolasba is bekerulhetnenek az ilyen programparok.
Megprobalok segiteni is majd, bar csak karakteres felulettet hasznalok, igy ketseges, hogy fogok-e tudni.
Kiindulopontnak ez az oldal is jo lehet, ahol kategorizaltan van osszegyujtve jonehany linux-ra irodott program.
[ Módosította: Thrawn ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest