- iPad topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd át az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
upszilon
őstag
Nekem szándékomban van venni még a fekete melé egy színes lasert is. Pont a képek miatt. Viszont még sehol sem láttam képekre kihegyezett tesztet az olcsóbb kategóriákban. Itt meg mindenki a méregdrágákra esküszik. Ez engem nem érdekel. Jó lenne ha valaki tényleg értene hozzá. Mert a technikai paraméterekből a fénykép-lenyomat szépsége nem derül ki. Nyilván jót tesz a képnek a nagyobb dpi, de nem tiszta, hogy a valós dpi-t adják meg, vagy valamiféle susmák van benne. Például odaírják, hogy 1200dpi. És a másik irányban? Lehet, hogy ott meg csak 300? És az 1200 is csak valamiféle kamu és csak 1200-nak néz ki? Meg az egymásraporzás, meg a fekete-színes szinkron, meg ...?
Szóval sok a kérdés, és nem elégít ki, az az egyszerű-bunkó válasz, hogy a drágább jobb. Ilyen válaszért nem jövünk a topikba. Meg azért se, hogy az ilyen eke-elek bigface-fa@szok dicsekvő szövegeit olvassuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest