Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
TeeJay #84013 üzenetére
Szia!
Köszi neked is a véleményt!
Klímásom ezt írta:
"Ennek a gépnek egy másik verzióját tudom most ezen az áron :
Daikin ATXC35D/ARXC35D 233 680,-Ft bruttó"Ez a ATXC35D van olyan jó, mint a FTXF35E? Neten nem sok mindent találtam róla, magyarul kb semmit.
Köszi mindenkinek!
-
bugizozi
őstag
válasz
tigribigri #84009 üzenetére
Ez a téma (sajnos) engem is érdekel
-
bugizozi
őstag
válasz
Lorden #84007 üzenetére
És ha hozzávesszük a versenyzők közé a Midea MGP2X-12-SP Xtreme Save Pro -t bruttó 209 900 Ft-ért (
) akkor is inkább a Daikin FTXF35E / RXF35E bruttó 234 900 Ft-ért? Midea 5 év garis, mondjuk az az 55 dB beltéri max hang elég sok
Bár aurkeresőn dícsérik hogy halk.
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Klímát szeretnék feltetetni nappali +2 szobás ingatlanunkba.
A csövezést elkészítették előre, megvan a kiállás, így adott, hova raknám (pirossal jelölve)
Kérdés, hogy mit
A szaki aki a hőszivattyút telepítette (nincs plafon hűtés, csak padlófűtés) foglalkozik klímával is, ő a Gree Comfort valamit ajánlotta (sajnos elfelejtettem) talán ezt: Gree Comfort X
Viszont olvasgattam a fórumot és láttam ezt a Daikin FTXC35D / RXC35D Sensira készüléket. Én hajlanék a japán felé.
Ez jobb választás lenne? Minőségibb? Halkabb lenne pl a beltéri? Számok alapján 1 dB eltérés van. Vagy mi az amit ebben az árszegmensben érdemes lenne választani. A max lélektani határ 300k az eszközre.
A klíma túlnyomó részt hűtésre lenne használva, fűtésre alig. Tudom a 2 szobába max kicsit lehetne érezni, de először megpróbáljuk így. (biztos jobb lesz, mint klíma nélkül a legutóbbi nyár...) Nem vagyunk a túl hideg híve, nyáron sokat járunk ki-be, ha bent alapból 28 fok van, akkor ha 26-ra állítjuk a klímát az már nekünk jóÉjszaka nyitott ablakkal alszunk. WiFi része nem fontos (előző helyen ahol laktunk egy Polar márkájú volt, annak se használtuk a WiFi modulját) Olvastam, hogy van olyan eszköz, ami 3D légáramot csinál, ennek van értelme? Azt is mondta a szaki, hogy némely japán márka garanciájához évi 2 karbantartás szükséges, ez igaz?
Köszönöm a segítséget!
ui: látom, hogy a webklíma oldalán Black Friday van, kértem árat és ezt írta:
Az Ön által kiválasztott Daikin FTXC35D / RXC35D Inverteres Split klíma berendezést 2024.12.02-ig az alábbi szövegre kattintva, bruttó 229 900 Ft áron vásárolhatja meg.
Meg kértem erre is:
Az Ön által kiválasztott Daikin FTXF35E / RXF35E Sensira Inverteres Split klíma berendezést 2024.12.02-ig az alábbi szövegre kattintva, bruttó 234 900 Ft áron vásárolhatja meg.
A FTXF35E jobb mint a FTXC35D?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kompakt vízhűtés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest