- Asztrofotózás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Szerkesztés alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bakitm
tag
Az alábbi termékek közül melyiket ajánljátok jobban?
sony-cp-e6w
yoobao-pl10
yoobao-master-m16
Tudom, hogy kapacitásra teljesen eltérnek, de az mind1 is, mert nekem mindegyiknek elegendő lenne. Én leginkább a már meglévő tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy melyikkel nyúlhatok kevésbé mellé.
Köszönöm! -
Bakitm
tag
Sziasztok!
Elsősorban a Z1 Compact telefonom töltésére szeretnék egy powerbank-ot, ezért annyira nem fontos, hogy 10k mAh vagy annál nagyobb kapacitású legyen, mert egész jól bírja aksiról is.
Az alábbiakat néztem ki:
Sony CP-E6B
TP-Link
Asus ZenPower
Fontos lenne, hogy ne legyen túl nagy ezért talán az Asus-t sorolnám hátrébb, illetve az Asus és a TP-Link 2A vagy nagyobb áramerősséggel tölt(TP-Link tud 1A-val is), ami nem tudom jó-e a telefonomnak vagy sem.
Én a Sony felé hajlok, igaz ár és teljesítmény tekintetében az a legrosszabb. Melyiket ajánlanátok a 3 közül, esetleg más itthon beszerezhető powerbank-ot nézzek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Asztrofotózás
- Autós topik
- Gitáros topic
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- További aktív témák...
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung S22+ telefon tokok
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest