- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Home server / házi szerver építése
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sixday
csendes tag
hello
koszonom szepen az otleteket, tipusokat, valaszokat.
sokat segitettetek.
ugynezki vegul hogy o lesz az aldozat:
http://www.yeongyang.de/products/yy5601.htm
albacomp forgalmazza idehaza, ma este megyek a lurdyba a kiallitotermukbe megnezni, ha tetszik elhozom.
15 bruttoert adjak valami tapfelevel, ventik es fanduct cso nelkul.
nagyon megtetszett a dizanja, elol hatul 12 cenit, moshato porszuro, es felul pont olyan panelje van ami nekem tokeletes.
ha megveszem majd irok rolla tapasztalatokat. -
Sixday
csendes tag
ha megtalalom amit kerestem akkor nem tulsagosan erdekel.
persze a realitasok hataran belul.
max 30k, de akkor mar 100%-osan tokeletesnek kell lennie (ertsd minden igenyemnek megfelel maradektalanul!)
egyebkent 15k kornyeken szeretnem meguszni inkabb.
eppen nezem a casetek oldalat, tenyleg jo hazaik vannak.
koszonom a tippet.
egyeduli problemam a fanduct
nekem ugyanis nem kellene, es mivel ott is sziv a gep, ott viszont nincs porszuro, igy koszolodasi forrast latok benne.
ugyanis valtozatlanul fenntartom hogy a 2 12centis egy jo hazban el fogja vinni passzivan az athlon64-et, tekintve hogy kozvetlenul 2 db 12 centis fogja leszivni rolla a meleg levegot. 1 hatul ugye es 1 a tap. -
Sixday
csendes tag
koszonom a tippeket.
megnezegettem mindet
jelenleg ez a haz all nyeresre:
Compucase 6A21B
http://www.senerit.hu/6a21.htm -
Sixday
csendes tag
na igen. csak melyik boltba ugyebar mert van par db itt pesten...
ezert szeretnek masok tapasztalata alapjan mar elore meghatarozott tipusokat megnezni csak.
athlon64-re azert izgulok mert ugye 84W max disszipacio, amit egy jo heatpipe-os bordaval es normalisan tervezett-kivitelezett legkeringetesu hazzal sztem siman lehet huteni.
vidkarit meg nemtudom, valszeg gef4. -
Sixday
csendes tag
Hello!
A segitsegetekre lenne szuksegem.
Szeretnek venni egy hazat amivel szemben eleg sok feltetelem van, es megkoszonnem ha tudnatok tanacsokat adni.
Konkret jeloltem nincs, igy gyartot/tipusszamokat szeretnek kapni.
Ime a kriteriumok:
- kozepes torony (minimum 3 nagy hely)
- elol alul 12cm ventihely, moshato porszurovel (amit kivulrol normalisan ki lehet venni), mehsejtracsos kivitellel, rendes beszivasi lehetoseggel (ertsd a haz kulso burkolatan is van beszivasi lehetosege)
- hatul a tap alatt szinten 12cm ventihely, szinten mehsejtracsos
- elol a hazban alul a 12 centis venti elott keresztbe forditott hdd tartok, rezgescsillapito gumibakokkal
- a haz elejen fejhallgato, mikrofon, 2 usb, 1 firewire kimenet, mindegyik az alaplapra dughato vegekkel
- nem tancolos zenelos csiribiri marhasag (kell az elejere power led, hdd led, reset switch, power switch, mas nem)
- csoves haz nem kell (tudjatok az a fanduct cso ami a procihutonek ad friss levegot, es azert nem kell mert passziv lesz a cpuhuto)
- tap nelkul lehet megvasarolni
hogy mirefel ez a sok kriterium?
ultrahalk gepet akarok epiteni.
elol-hatul lesz 1-1 papst 12 centis (szilikon rezgeselnyelokkel felfogatva), vidkartyan es procin passziv hutes, athlon64 3000+ proci lesz benne.
ja es lesz meg 1 12 centis tap, milyen meg nemtudom.
elso a haz.
elore is koszonom.
az antec bqe es a sonata mar kiesett a listabol
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest