- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Amazon Kindle
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mqm
senior tag
Szerintetek ez rámenne a Fractal core 3000 oldalára?
Default.: Itt olvastam.
-
mqm
senior tag
válasz RoSSo3 #38018 üzenetére
Itt a neked való oldal. Ha nem vagy megbékélve a Fractal-al akkor olvasgasd a teszteket és a ranglistát.
Én is Shellkretor oldala/segítsége alapján választottam! -
mqm
senior tag
válasz RoSSo3 #38015 üzenetére
Azt a konfigot amit linkeltel bun lenne belerakni egy ilyenbe szerintem. Nem nagyon ismerem se a markajukat se magukat a hazakat de ennyiert jo hazat szerintem max. hasznaltan kapsz(bar lehet hogy erre ratud cafolni mas forumlako). Ha soknak talalod a fractalt esetleg zalman z9-et lesd meg. Olcsobb es eleg jokat olvasni rola.
-
mqm
senior tag
válasz 1stVikman #38011 üzenetére
Adnak hozza tekerheto szabalyzot. Szerintem nem veszesek meg feltekerve sem a ventik ,bar annak aki erzekeny a hangra (asszony alvas kozben ) annak sok lehet.
Off: Torchlight2-t (en most vettem meg 1400ft-ert steam-en ,es 2sec alatt szerelem volt) probald ki ha tetszet akarmelyik Diablo resz.[ Szerkesztve ]
-
mqm
senior tag
válasz RoSSo3 #38009 üzenetére
Szerintem remek kuckot valasztottal. Nekem is hasonlo konfig duborog benne es eleg hovusen tartja a dolgokat plussz a ventiket leszabajozva halk is. Masik haz ami hasonlo arban, es itt (akarcsak a fractal-t) sokan ajanljak a corsair carbide 300R, persze csak akkor alternativa ha az alaplapodon van belso usb3.0 csatlakozo.
Szerk.: + Zalman z11[ Szerkesztve ]
-
mqm
senior tag
Best!
[FSP raider 550]
Miből kreáltál porszűrőt? FDC3K-ba szeretnék berakni alulra egy + ventit is oda kéne.[ Szerkesztve ]
-
mqm
senior tag
Nálam egy FD core 3k usb 3.0 landolt és azon van kivágás.
Az élmény beszámolód csak igazolni tudom... minden ugyan így történt szinte nálam is.
A kevéske kábel management miatt első összeszerelésre nekem is szenvedősen ment fel az oldal lap, de mivel időközben került bele egy cpu cooler ,újra szét bombáztam és "igényesen" eligazítva elfértek azok a kábelek.
Grat a házhoz.
Pár évig cserélni nem kell az tuti -
mqm
senior tag
Sziasztok!
Tudtok-e olyan "szakembert" aki profin tudna plexit vagni egy haz oldalaba?
Elore is koszonom a valaszokat.[ Szerkesztve ]
-
mqm
senior tag
válasz #98593280 #37594 üzenetére
Nem láttam a szerkesztésed. Bocsi:))
Egy CM hyper 412 slimre akarom rávarázsolni mert a gyári 2-vel nem vagyok megelégedve. És ez az alaplapom. -
mqm
senior tag
válasz #98593280 #37591 üzenetére
Szóval amit linkeltem (B12-PS : 400-1500 rpm, <21.2 dBA, 98.7 m³/h) az csak 3 pines? Ez azt jelenti hogy nem tudja majd szabályozni a fordulatszámot az alaplap rendesen?
Szerk.: Vagy ne parázzam szét az agyam ugyan úgy rátudom majd rakni a bordákra és csinálja majd a dolgát piszkálás nélkül?![ Szerkesztve ]
-
mqm
senior tag
Az egészet belepi a szűrő szóval semmi por nem száll be (még a DVD író slotoknak a kis kivehető takarói is szivacsosak!). 1 hónapja van meg a ház de nem találkoztam még porral azóta. A szűkítő meg tényleg benne van. Nagyon korrekt ház. Ha megveszed nem fogsz benne csalódni!
[ Szerkesztve ]
-
mqm
senior tag
Hát rendesen van rajta 2 usb 2.0 és 2 db usb 3.0 csatlakozó felül. Azért érdemes véleményem szerint ipon-ból rendelni mert az usb 3.0-ás verzió bő 3-4k-val drágább máshol. Lehet csak tévedtek az én esetemben hogy 3.0ásat kaptam... de érdemes rákérdezni esetleg email-ben. A ventik elég halkak leszabályozva.
[ Szerkesztve ]
-
mqm
senior tag
Én úgy vettem a [Fractal Design Core 3000]-et hogy volt benne usb 3.0. Írj mail-t az iponnak ,hogy ez most melyik amit meglehet náluk vásárolni. Porszűrő van a táp alatt valamint elől a 2 beszívó ventinek. Alul tényleg nincs de bármikor lehet oda rakni egy kis sufni tuning szűrőt. Amúgy alap 3 venti amit adnak hozzá ami bőven elég szerintem a jó szellőzéshez (2db 14cm és egy 12cm) + nagyon szépek is .
-
mqm
senior tag
Ez az a noisblocker ami a testben is volt? Vagy ez miben más?
-
mqm
senior tag
Egy ilyen kicsike jó választás lenne? Vagy ebben az árban találok jobb PWM-es ventit? Ahogy shellkretor tesztjeit nézegettem ebben az árban ez a legjobb PWM-es.
-
mqm
senior tag
ShellKretor: Milyen ventilátort tudnál nekem ajánlani egy CM hyper 412-re ami halkabb és fehér színű valamint pwn-es ?
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan átalakítót keresek ami a pines usb 3.0-át át tudja alakítani sima apa usb 3.0-és dugajra. Ugyanis az alaplapomon nincs ilyen sokpines 3.0-ás dugaj de hátúlra be lehetne dugni és így tudnám az első 3.0-ás csatit is használni[alaplapom].
Köszönöm előre is a segítséget. -
mqm
senior tag
válasz TaylorXIII #37374 üzenetére
Hasznalt gephazat nem neztel apron? Lehet a keretbe belsferne egy normalisabb darab.
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Nem is olyan rég írtam hogy sikerült beszereznem egy gyönyörű FD core 3000-es házat, és volt egy kérdésem vele kapcsolatban hogy ha letakarom a fölösleges lyukakat amik a ventilátoroknak fent van tartva akkor akkor jobban melegednek-e a komponensek. Az a helyzet hogy halkabb lett a ház és valamilyen csoda folytán nem hogy melegedtek a cuccok hanem hűltek 1-2 fokot. Olvastam valahol hogy érdemes ezt megtenni mert a levegő így nem szökik el a lyukakon keresztül és jobb lesz a légáramlás.[ Szerkesztve ]
-
mqm
senior tag
Melyik ház lesz a kövire porondon? Mikor lesz egy kis fractal?
-
mqm
senior tag
Egy kis off: Mivan ha a 8pines alaplaoi csati kettè van bontva es csak egy 4-es reszet dugtam ra?:-)
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek hülye ötlet , hogy a nem használt ventilátor helyeket letakarom valamivel? Ahogy oda raktam kézzel már halkabb lett a gép. Valahol olvastam hogy még jót is tesz mivel nem szökik ki a levegő amit betol a vencsi... vagy valami ilyesmi -
mqm
senior tag
Sikerült beköltöznöm a kis fractal design core 3000-be! Jelentem remek kis kuckó. Mikor kicsomagoltam nem hittem a szememnek... Iponból rendeltem és (bár az oldalán nem volt feltüntetve) belső csatis usb 3.0 van rajta!! 18 ezerért!!! Szerintem jó vásárt csináltam ^^ Aki gondolkodik ilyen házban írjon rám szívesen megosztom a tapasztalataimat. Ajánlom mindenkinek!
1-2 kép:
(Bocsi a kép minőségért)[ Szerkesztve ]
-
mqm
senior tag
-
mqm
senior tag
A Fractal design core 3000 mennyire hűt jól? Valamint mennyire nevezhető halknak? Nem nagyon találtam értelmes beszámolót a kuckoról. Az ára ugyanis szimpatikusabb a Migrad2-nél.
-
mqm
senior tag
válasz #98593280 #36903 üzenetére
Az alaplapi tálcába a távtartóknak menete rosszul van "kifaragva" és nehezen lehet behajtani a csavarokat, A táp 4 csavarjából csak 3 megy bele a tápba mert elvan csúszva a furat, és hasonlók.---> Én személy szerint csak olvastam róluk + amilyen mázlista vagyok tuti minden létező ilyet meg is szívnék a ház beköltözésénél mivel nem vagyok valami nagy guru.
[ Szerkesztve ]
-
mqm
senior tag
válasz Rypejakten #36894 üzenetére
A fractal 3000-el szemeztem már de a szerelésnél elég sok bakit leírtak így elment a kedvem tőle. Valószínű marad a migrad2. Köszönöm a segítséget.
-
mqm
senior tag
Hello ShellKretor!
Gépház vásárlás előtt állok és rengeteget olvasom az oldaladat mivel rendkívül nívós teszteket látni rajta. 2 ház között vacillálok, az egyik a Xigmatek migrad 2 a másik meg a Zalman Z11. A xigmatek nem kérdéses, hogy nagyon jó kuckó. Viszont a Zalman nagyon bejövős design téren, csak egy dolog aggaszt , méghozzá a világítás. Ki lehet kapcsolni a ledes ventiknek a fényét? Valamint ebben található ventillátor szabályzó? Előre is köszönöm válaszod.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest