- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga123
addikt
válasz MZsoltee #81665 üzenetére
" A kedvencem amikor a gépház elejébe erőszakolják be az AIO-t és a friss, hideg levegőt áthúzzák az AIO-n ezzel a meleget szépen visszaviszik a gépbe"
Ha meg felülre teszed a radit akkor a VGA melegét húzod át rajta ezzel fűtve a procit
Nincs ultimate jó elhelyezés, az én 5700X em kevésbé fűt mint a 3070, (konkrétan a ryzenek nem melegítik fel a radit). Valami mindíg picit csorbát fog szenvedni , mérlegelni kell.---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Komplikato
veterán
válasz MZsoltee #81665 üzenetére
Megnéztem egy rakás tesztet AIO ügyben és most se tudom az igazat. A videók és tesztek egy része szerint a heat throttling csak víz és vagy AIO hűtéssel kerülhető el. Mások szerint ez hülyeség. Aztán sokak szerint minden AIO sz*r, "igazi" vízhűtés KELL. Közben nézegetem ezeket a 1.5 kilós 40.000 forint+ hűtéseket, hogy biztos marha jók, de ketté törik tőle az alaplap. Mindeközben a Hyte kihozott egy olyan AIO hűtést, ami majdnem 3x akkora radiátor van mint a többiben, de így is beépíthető az új házaikba. Ők valamiért úgy érezték szükség lehet rá. Mondjuk az új csúcs Intel prociknál nem is lepne meg. A Dynamic Evo XL-be építhető 3db 420-as AIO-t az viszont tényleg erős túlzásnak érzem.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
-
MaddeNNNN
őstag
válasz MZsoltee #77584 üzenetére
30k alatt nem nagyon fogsz kapni olyat, amibe befér a cpu hűtőd. a legolcsóbb így fejből a BQ Bure Base 500DX 39k környékén.
az általad írt kritériumokkal rendelkező, tágasabb házak feljebb kezdődnekTo protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
-
nemtabo
aktív tag
válasz MZsoltee #32133 üzenetére
Mondjuk a 90 fokkal elforgatott keretet értem miért kell, de a tempest 410-nél lényegtelen, mert szemből leveheted az előlapot a ventivel és kihúzhatod a hdd-t a tálcájával.
A power led a tempestre erős, de 3 réteg fehér színű szigetelőszalag alatt pont tökéletes.Ennyire személyes igénynek megfelelő házat félek nem fogsz találni, egyszerűbb lenne legyártatni valamelyik komolyabb gyártóval (igaz drága, de mindenben meg fog felelni)
Inkább aszt mondanám kompromisszumot kell kötni.
"Mindig tévedek. Abban is, hogy tévedek! " Ki A Szösz
-
törölt tag
válasz MZsoltee #32133 üzenetére
Nincs ilyen.
A Tempest 410 volt 15-ért, de nem elforgatott benne a HDD keret.
A Zalman Z9 van ennyiért, de nem tud USB3-at, ha csak nem teszel bele egy 2,5eFt-os USB3 előlapi panelt, Enginél van. Viszont a Zalman az LED-es. Mondjuk cserélhető, úgysem hűtenek túl jól azok a led-esek. Ja és csak törhetőek a PCI takarók...
Az Alfar ha jól emlékszem nem tetszik.
A Carbide 200 nem kell, mert zárt az eleje.
Többet kell szerintem rászánnod pénzben ha ilyen elvárásaid vannak.
USB3, elforgatott HDD blokk, stabilitás, jó szellőzés, elöl venti, stb... emelned kell a keretet 20 fölé, ott talán van ilyen...
FD3000 usb3
Xigmatek Midgard II
CM RC692 (jól hűt)
Fractal D. Arc Midiezek kb. tudják azt amit akarsz...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MZsoltee #32108 üzenetére
Én mindkét házba szerelmes vagyok Nehéz döntés elé állítanál
A Tempest nagyon vagány, szerintem, kinézetre, bár az FD3000 is tetszik.
A 410-ben mondjuk azt nem szerettem, hogy oldalt van csak pár USB csati és közel a ház pereméhez, WIFI stick talán be sem dugható. Ezenkívül a vinyó elrendezése is hagyományos, nincs elforgatva 90 fokkal, rálóghatnak az alaplapra a sata és vinyó tápkábelek.Az FD3000 belseje fenti miatt letisztultabb, az egyik HDD blokk ki is vehető, több levegőt kaphat a dVGA kari. Az FD3000-ből amúgy már USB3-as is van, csak nem tudom kapható-e már hazánkban. Ráadásul az FD3000 a legjobban hűtő ház, csak a HAF XB előzi be most, igaz a Tempest is jó, de az FD még jobb.
Én USB3-as FD3000-ret vennék, igazából az is van, egy sima
-
zserbox
őstag
-
tatabánya
senior tag
-
Motaba78
addikt
válasz MZsoltee #11025 üzenetére
az utolsó linken van egy bolt ami házhoz is viszi neked 2500 ftért. + 5000 a ház =7500 van egy tuti erős házad, jó hűtésel is.
Illetve ha gondolod akkor délután a még meglévő konfigomról csinálok képet, hogy beköltözve mekkora marad a hely a házban, ha gondolod.miután nekem is megjön az új ház, ebből kiköltözve, egy kis átfestés lesz (kivül, belül)eszközölve, illetve a plexis oldallap is meg lesz csinálva.
-
Motaba78
addikt
válasz MZsoltee #11021 üzenetére
én egy ilyet ajánlanék, ennél jobban ebben az árban nem férsz el [link]
nekem is ilyen van kicsit moddolva, az oldalán 3 db 12 ventihellyel valamint gyárilag hátul 2 db 8-as, a tetején 1 db 8cm-es ventivel.
Úgy átszellőzteti a házat hogy mondhatni hideg.én csak ajánlani tudom, igaz én is most cserélem le, mert nekem már 6 éve megvan.
ez a codegen ház ne tévesszen meg az nem bili acélből van ebben benne van a kakaó olyan 8 kg körül van a súlya üresen.
Nem rezonál, nem nyekerek, még rá is ülhetsz, guruló lábakkal van ellátva, nagyon masszív, nálam is csak másik konfig kerül bele de eladni nem fogom.
Lehet nem designos, de tökéletes.
végülis mini server ház a méretével elégedett leszel.ha van egy kis kedved moddingolni is lehet nagyon jól.
[link][ Szerkesztve ]
-
DarkDeer
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- BESZÁMÍTÁS! 850W Seasonic Prime PX-850 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Be Quiet! Dark Rock TF (1gen)
- AKCIÓ! 850W ThermaltakeToughpower PF1 tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- ASUS TUF Gaming 850W Gold Moduláris Tépegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest