- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz sNiP3rFun #5517 üzenetére
úgy becsavartam, hogy pl kollégám nem tudja lecsavarni. horpadás nincs és jól is illeszkedik, sehol nincs hézag. elég annyi, hogy hozzáérintem az ujjamat, vagy egy tollat és máris megszűnik a búgás. most így tiékelve hangtalan, de kicsit hülyén néz ki így gondolkodtam veszek hozzá hangsziteleő szettet, de az 10k annyiból meg a ház árából meg már veszek jobb házat.
-
Theodolit
tag
válasz sNiP3rFun #5330 üzenetére
sajnos nincsen iponban és Sopronban sincs, ha meg más boltból rendelnék akkor meg ki kéne fizetnem annak a boltnak is a szállítási költségét az meg ugy mar kissé húzós, a mai vonat árakról nem is kivánok szólni...pedig én is olyat szeretnék...de kemény ez az élet
[ Szerkesztve ]
Az élet 10%-al a ponthatár alatt kezdődik!
-
58522
csendes tag
válasz sNiP3rFun #4866 üzenetére
sNiP3rFun Hát nem tudom. Nekem a csiftek házak nagyon nem jönnek be, volt egy tornyom de eladtam. Viszont volt egyszer egy nevesincs de tök alu házam. 300 €-ért mérték, valami kis cég gyártotta. Na az ott volt a szeren. Praktikus és elég nagy is volt. Aztán hülye fejjel elcseréltem egyebekre... A Raidmax ház meg csak jött, mint mondtam 19K helyett 9K-ért mérték, gondoltam akkor veszek egyet.
Traxxx Engem személy szerint a gyári ventik izgatnak a legkevésbé, az első, hogy kiszedem őket és teszek be helyettük másikakat. A Raidmax-ben is van 3 gyári, ill. volt míg ki nem operáltam. A kijelzős házak jók annak akinek nincs szabályzója, de nekem van egy Thermaltake digitális panelem. A másik, hogy a bekapcsoló meg a reset ezen legalább felül van, nem mint az CM 331-nél.
Ma feltettem a vinyókat doboz+ventillátorral felülre. Jól megpörgettem a őket egy alapos teszt erejéig, másolás, tömörítés, stb., de stabilan tartják a 26-28 fokot. Amúgy nekem is a földön van a gép, az asztalon kicsit melegebb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Skizz
addikt
válasz sNiP3rFun #4083 üzenetére
ilyet akartam venni anno, viszont coolcompék elintézték, hogy mégse vegyem meg... most igy utolag aszondom nem nagy cucc, ha jol rémlik hátulra 8-as venti megy, ami jó zajos, oldalra szintén, ami szintén zajos. pozitivum a plexi, de azt 2-3 ezer forintbol kivágahatod... 10 rongyot én sokallom érte, miután megvettem a CM elite 331 házamat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest