Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok
Kicsit off de háthaProdigy x-fi NRG kari, bár hogy erőlködök, nem találom a stereo mix-et a rögzítőeszközökben.
Win 10-et használok, a driver tök jól szuperál ezt leszámítvaÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
válasz Laci13 #19800 üzenetére
Szia
A gsp 300 nem egy stereo fejhallgató?
Ha igen akkor mindegy hogy a 5 vagy 7.1. Bár annyira nem ertek hozzá de szerintem így van.
A stereo fejhallgatókat szoftveresen tudod terhatásúvá varázsolni.[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
válasz Inc.corp. #19798 üzenetére
Tudod az öregem már nem egy mai darab, és nehézkes neki megérteni hogy kapcsolja át.
Alapértelmezettként a beépített hangszórot használja, de most kitalálta hogy van egy 2.1 hangszórója hogy az is szóljon ha bekapcsolja, ha pedig a tv-t bekapcsolja oda is átmenjen a hang.
Szóval nem megoldható.azert kösziÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok
Tudom nem ide tartozik,de megpróbálom.
Ez lenne a kérdésem[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok!
Ha van itt olyan akinek ESI Prodigy XFI NRG kártyája van és win10 oprendszerrel hasznája ahhoz lenne pár kérdésem:
Fölment a driver gond nélkül és hogyan?
Entertrainment Console is fut vagy bármi ami lekeveri játéknál a 3d hangzást?mert ha nem akkor maradok a 7 nél még egy jódarabig.
bocsi az offért
kösziÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
válasz Pocok77 #13999 üzenetére
Nekem csak egy fajtát tudtak ajánlani az ESI Prodigy X-FI NRG karit.
Win 8 támogatása elvileg nincsen, viszont nem kell kapcsolgatni.
Amúgy írták hogy viszi, de nem tudni minde funkciója működik-e.B verzió:
haverom olyan 2,0 hangfalpárt vett ami nem jackes hanem usb-s. Bekapcsolásakor átkapcsol a hang a fejesről,kikapcsolásakor pedig vissza.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
válasz Dartimperial #13985 üzenetére
bocsi srácok mellé ment(OFF)
-
Bacusuz
addikt
kéne már egy jót kupakolni
-
Bacusuz
addikt
válasz he7edik. #13977 üzenetére
Töltsd le próbáld ki!
És ha lehet jelezz vissza ,kíváncsi volnék a véleményedre.[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok!
Van köztetek olyan akinek ESI Prodigy X-Fi NRG karija van és minden funkciójával együtt futtatja win 8,1 alatt?
Sajnos csak win7 drivert találok hozzá.
Nem nagy érvágás mert amikor megvettem tudtam jól hogy nincs , de azért kipróbálnám mégis az újabb vinf@st...köszi előre is
-
Bacusuz
addikt
válasz enterlaci #13860 üzenetére
köszi
Van egy esi xfi nrg-m és azt használom ,csak az alaplapit is tesztelgetem mellé.
Az ESi szoftveres támogatása kicsit gyengusz win8 hoz,valamint az alaplapi creative chip szoftvere jobban lekeveri a virtual 7,1-et(scout mode) mint az esi(xfi-cmss-3d)ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok.
Azt tapasztaltam,hogy ha hátra dugom közvetlenül a hangkártya jackjébe a fülesemet,akkor jobb és hangosabb,mintha az ac97 előlapi kivezetésen keresztül az első jackbe.
Létezhet ez?
Ha igen akkor:
Azt olvastam az alaplapom specifikaciójában,hogy az ac97 bem mehet akar a 600ohmos fejes is.Tudtok valami olyan csatit ami az ac97 ből jacket csinál,de nem olyan silány a minősége mint a ház gyári kábele?
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok.
Van most egy prodigy xfi nrg karim.Asrock z77 fatal1ty prof lappal megy,de csak a nagy pci e 3 slotban.
A legfelso pci1 slo4ban csak felgozzel fut,pl nem tud 5.1 et csak stereot a szoftverben.
Mi lehet ennek az oka?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
azt a hátsó részt "slot bracket"-nek hívják ha jól tudom.kérd meg google barátunkat hogy keressen neked ilyet az alábbi kulcsszavakkal:
hd audio-
front audio-
audio-
rear jack-
és utána írd hogy slot bracket[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
sziasztok
a VGA HDMI csatijából kimenő hangot a dedikált hangkártyám állítja elő ,vagy a VGA ?
kösziÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
válasz TechN7ne #12973 üzenetére
Még a botfülűek is meghallják a különbséget az alaplapi és egy fejhallgató erősítős dedikált között.
Ráadásul a hangkártyák szoftverei sorroundot kevernek a sztereo fülesekre , ami nagyon megnöveli a játék éményét.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok
ESI X-FI Prodigy NRG kártyám van,és nem végez el a szoftver semmi feladatot a hangzásban bármit állítok akár az eq-ban vagy máshol . Bármi amit bekapcsolok (eq,headphones,cmss-3d,stb)a főképernyőn mutat,de hangbeli változás nincsen . A hangerővel kapcsolatos beállításokat elvégzi.
Már leszedtem és újraraktam a drivert , de nincs változás.
Esetleg ötletetek a megoldásra?ja Win 7 64 az oprendszerem
előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
-
Bacusuz
addikt
Szóvel megtaláltam ezt a 3d hangzás módot,ami nem is rossz.Így azt mondom nincs is szükség a Razer programra.Telepítésnél a 7.1 et válaszd,mert én először headphonest választottam ,így kevesebb beállítási lehetőség volt.
-
Bacusuz
addikt
Most próbálgatom.Ami tetszik ,hogy a 2 kimenet tényleg műxik.És a fejhallgató erősítője is úgy meghajtja hogy ha felhangosítom úgy pislogok mint amikor mellettem kalapálnak.
Olyan hangokat/részleteket kihallottam egy pár dalból ,amiket évek óta hallgatok ,de eddig nem vettem észre bennük.A szoftveres része nem igazán érdekel .Ami tetszik még ,hogy a Razer 7.1 sorround programja felment mellé,és viszi jól.Később még tesztelgetem a 3d beállítást az alap szoftverébe,de eddig nem találtam meg.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
szeva
vegyél egy Asus Xonar DGX - et.Ég és föld lesz a külömbség.10 ért már kapni mindenütt...
Ebbe már van fejes erősítő is.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
-
Bacusuz
addikt
válasz stickermajom #12924 üzenetére
Semmiség.Inkább én köszönöm a pozitiv hozzáállásodat.
-
Bacusuz
addikt
válasz stickermajom #12908 üzenetére
Közben megjött a karim.Gyorsabb volt mint gondoltam.De azért köszönöm igy már nem aktuális.
-
Bacusuz
addikt
válasz stickermajom #12920 üzenetére
Vasárnap rendeltem ma azaz kedden szoltak hogy átvehető.Friendly House
-
Bacusuz
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
Friendly House -ból
Téves infót kaphattam?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
válasz stickermajom #12908 üzenetére
köszönöm szépen
-
Bacusuz
addikt
válasz stickermajom #12881 üzenetére
Lenne egy kérésem az ESI Prodigy X-fi NRG kariddal kapcsolatban.
Megpróbálnád felrakni a gépedre ezt a Razer Sorround programot?Elvileg 7.1 térhangzást csinál a játékokhoz .Tesóm használja nagyon szereti,viszont lehet hogy csak az alaplapi hanghoz megy fel.Tudom hogy nagy kérés ,de hát ha megteszed.
köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
válasz schawo #12894 üzenetére
Szia!
Nekem egy Asrock Fatal1ty Z87 Professional lapomban van egy "Creative Sound Core3D quad-core sound and voice processor".
Írnál erről is egy véleményt légyszi?
Előre is köszi....ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
válasz stickermajom #12881 üzenetére
köszi
veszek egyet kipróbálom.
a fontos úgyis a 2 kimenet egyszerre
alig várom márÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
válasz stickermajom #12867 üzenetére
Tehát megy egyszerre.
A fejhallgatora kever valamiféle sorround jelet mondjuk játékhoz vagy ilyesmi?Köszi a választ
-
Bacusuz
addikt
Tehát a kép egy esi prodigy xfi nrg szoftvere?
Ha én hátul bedugom az egyik zöldbe a hangfalaimat a másikba meg a fejesemet akkor képes egyszerre szólni a kettő,vagy a programban kell kapcsolgatnom a speaker/headphones menüben?
Mivel ezért venném.
Most egy recon3d procis lappal tolom ami amugy böven megfelel.Köszi
-
Bacusuz
addikt
válasz stickermajom #12853 üzenetére
Látom ilyet használsz.
Játéknál tudok térhangzást beállitani?
Win 8, 8.1 driverei vannak?Mert a weben nem találtam.
És van valamilyen hibája amit csak akkor tudok meg ha megvettem.Mondjuk amit te sem szeretsz benne?
Írnál rola nekem egy rövidke véleményt?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok!
ismertek olyan programot ami átkapcsolja nekem a recon3di control paneljében a jack jelet a hangszórókról a fejhallgatómra?jelenleg 2 külön jackbe vannak bedugva ,és a programban kell az egérrel átkapcsolni.
valami hot key-re gondoltam pl.
így néz ki:
előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
válasz smallmer #12170 üzenetére
Videokari adja a hangot,ha dvi,vagy hdmi vel van összedugva.
Ha nincs fent audio driver a videokarihoz,szerintem ott lehet a bibi.
Tudod kapcsolgatni az audio jelet?[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
köszi a választ mindenkinek.
tehát egy Asrock game Blasterral hajtanám meg/Creative Recon 3D van bent/
Van a razernek,meg szerintem minden normális hangkártya gyártónak a szoftverjében egy bekapcsolható gamer rész az fps játékokhoz.Az enyémet scout módnak hívják.Jelenleg egy 10 éves Sony Wifis gagyi fejest készülök lecserélni,de ebben a Scout módban még ennél a fejesnél is hallom ha jobb hátulról jön a helikopter,pontosabban rögtön oda fordulok az egérrel.
Tehát mindenképp az olyan füleseket kerülném el,amely usb+valami hangkártyaszerű butulás van.
Hozzáteszem a mikrofon nem szempont ,inkább a jó hangzás,50mm driver ,és a kényelmes viselet.
tartósság,hosszú fonott vezeték,minőség...stb.Ár max 35000.- de inkább 15000-20000.-
Sajnos az előzőket JBL meg a másikat nem ismerem.
köszi előre isa válaszokat,amennyiben van ötletek ,hozzáfűzni valótok ,hát alig várom.
[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
válasz schawo #12122 üzenetére
szerintem nem rossz füles
mit ajánlanál jobbat?25 ért?
recon 3d hajtaná meg,a sound blaster pro studio scout móddal vadítanám meg, bf4 hez.
térhangzás fontos[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok!
Egy Asus Xonar Xense Premium hangkártyát árazzatok be légyszi.
Kérlek mondjátok meg hogy egy hasonló külöm fejes nélküli asus hangkártya újonnan bolti áron mibe kerülhet.
Mivel ez egy PC350 es fejessel van együtt.A tesómnak a kártya,nekem a fejes kell.
Csakhogy felmérném előtte ,ebből mennyi lehet a kártya értéke.
Előre is köszi.
SPECIFIKÁCIÓ:
Audioparaméterek
Kimenő jel-zaj arány (A-súlyozott) (előoldali kimenet) :
118 dB
Kimeneti THD+N 1 kHz-en (előoldali kimenet) :>0.00039 %(-108 dB)
Kimeneti THD+N 1 kHz-en (Fejhallgató ki) :>0.0019 %(-94 dB)
Frekvenciaválasz (-3dB, 16bit/44.1KHz bemenet) :10 Hz-től 46 kHz-ig
Kimenet/bemenet teljes feszültség :
Kiegyensúlyozatlan (unbalanced) kimenet : 2 Vrms (5.65 Vp-p)Buszkompatibilitás
PCI ExpressLapkakészlet
Audioprocesszor :ASUS AV100 High-Definition Sound Processor (Max. 192KHz/24bit)Mintavételi frekvencia és felbontás
Analóg lejátszás mintavételi frekvencia és felbontás :44.1K/48K/88.2K/96K/176.4K/192KHz @ 16bit/24bit
Analóg felvétel mintavételi frekvencia és felbontás :44.1K/48K/88.2K/96K/176.4K/192KHz @ 16bit/24bit
S/PDIF digitális kimenet :44.1K/48K/88.2K/96K/176.4K/192KHz @ 16bit/24bit
ASIO illesztőprogram támogatása :44.1K/48K/88.2K/96K/176.4K/192KHz @ 16bit/24bitCsatlakoztatási lehetőségek
Analóg kimeneti csatlakozó : 4 db 3,5 mm-es jack (1/8") (elülső ki/oldal ki/közép-mélysugárzó ki/hátsó ki/via Splitter Cable)
1 db 6,3 mm-es jack (1/4”) fejhallgató ki
Analóg bemeneti csatlakozó :1 x 3.5 mm jack (1/8") (vonali be/ mikrofon be kombinált)
Digitális
1 db S/PDIF ki (1 x Optical / Coaxial combo)
1 db előoldali tüskés csatlakozó
1 db Aux bemenet (4 tűs tüskés csatlakozó)Speciális jellemzők
Dolby® Technologies : Dolby® Digital Live/Dolby® Headphone /Dolby® Virtual Speaker /Dolby® Pro-Logic II
Smart Volume Normalizer™
Karaokefunkciók
FlexBass™
GX2.5 játékaudio-alrendszer
VocalFX™Tartozékok
1 db 6,3–3,5 mm-es sztereo adapter
1 db 7.1 channel audio splitter cableÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok!
Van itt olyan akinek Asrock GameBlastere van?
Gondolkodok egy ilyen vásárlásán ,de szeretnék egy két felhasználói tapasztalatot-véleményt gyűjteni róla.Vannak-e előnyei vagy idegesítő dolgok,megbízhatóság..stb...
Ha jól tudom Asrock X79 Extreme9 hez adták eredetileg.Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok!
Gondolkodom egy ASROCK GAME BLASTER kombi hangkártyán.
Nincsenek komolyabb elvárásaim,de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre./pl van e valakinek ilyenje -tapasztalatok?/
Creative Quad Core 3d proccsal szerelt.Amitől pl félek,hogy a creative kártyákkal sok éve mindig driver problémáim voltak.
A neten nem sok infot olvasni róluk.
Gigabit lan sok + jelent nekem.válaszotokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest