Hirdetés
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
nekem is lenne egy problémám. eddig egy xonar dgx-et használtam aminél egyszerre ment ki jel a digitális optikain és az analóg jack-en (+füles a frontba váltotta az analógot)
ez jó is volt így, mert zene+film kiment a házimozi erősítőre toslinken, a soundbar/füles meg jó volt skype-olni
mITX-re váltottam így az alaplapit használnám de a realtek alc1150-es integráltat erre nem tudtam még rávenni
szóval kapcsolgatni kell a digit/analógon vagy programokban beállítani melyiken küldjön jelet - ami számomra kényelmetlen
van-e usb-s megoldás a számomra?
U7-es xonart nézegettem de yt-os teszt alatt kiderült, hogy az sem dual-out képes
vagy az alaplapin lehetne kényszeríteni a folyamatos digit jelet? -
shteer
titán
válasz
Recon666 #9996 üzenetére
ha hangfalhoz kell az optikai csatlakozás, akkor viszont Dsx/Ds vagy Dx/D1.
ezt nem értem ám
yamaha házimozi erősítőm van, ahhoz egy onkyo szett
a G27 pedig egy kormányszettmi a különbség optikán a dgx vs dsx? dx-et nem akarok, rezervációs áron kívül esik és külön betápot igényel
-
shteer
titán
úgy néz ki elhalt a lapomon a hangvezérlő, se analógon se digitálison nem ad ki jelet - csak az optikát használtam eddig is
ha úgy döntök nem gariztatom, akkor melyik a legolcsóbb hangkari ami megfelelő optikai (toslink) jelet ad ki?
lehet usb is, bár inkább a pci-e mellett döntenék - eddig egy xonar dgx a kiszemelt
-
shteer
titán
válasz
the dealer #2079 üzenetére
ha teheted, akkor tegyél hozzá egy kicsit és ASUS Xonar D1 vagy DX
ha a 10k a határ akkor használtan audigy 2 ZS / audigy 4
és ha esetleg duplázható az összeg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy Gigabyte GA-B75N Mini ITX alaplap
- Keresek egy régi retro bivaly kártyát. X1950XTX
- Makulátlan (3600 EXPO!) Nikon D5300 + AF-S 18-105mm VR objektív + Mantona táska
- Dell Latitude 5510 - i5-10310U 16GB DDR4 256GB M2 SSD WIN 11
- Makulátlan állapotú Nikon D3200 + Nikon AF-S 18-55mm f/3.5-5.6 G DX VR II objektív + Cullmann táska
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest