Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Nem pontosan így torz. Az enyém csak simán olyan, mintha rommá vezérelték volna. Itt a videjjóban egyéb huncutságokat is hallani.
Nincs legújabb vindózom!
Lassan eljutok oda, amit javasoltak.: Hagyjam a hangkártyát a francba... Úgyis lassan kell új erősítő. Abból meg szinte csak HDMI-s van... (5.1) A többi magától értetődik.
-
Paadoxon
csendes tag
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a választ, árnyalódik a kép rendesen
Az alap helyzet a bonyolult, mert a Soar-on van egy BT adó, ezzel használom a jelenlegi Sony fülest. Továbbá BT-n csatlakozik a TV, notebook, telefon is az egy füleshez - és nem tagadom, ez a "szabadság" bejött.Ezért vonz a F700, mert a BT segítségével mindez megmarad, de igény esetén a 7.1 és a vezetékes megoldás is rendelkezésre áll - és ha eljutok odáig, az univerzális létet fizetem meg a sokszoros árcédulával.
Amúgy a F700-at elég jónak értékelik a neten a tesztek alapján, bár a Füles topicban egy kollégának nagyon rosszak a tapasztalatai vele. Illetve a "nemszakma" se olyan boldog már ezzel. Agyalok még, mert az ára kicsit elborzaszt, de minden nem lehet jó és optimális
-
kismedve1982
tag
-
nubreed
veterán
Köszi, nekem a 7.1 nem játszik, ha mozizni akarok arra ott van a Yamaha AV Receiverem és a hangfal rendszer, engem tényleg csak a fejhallgató miatt érdekelne. Viszont a DAC -os topicban is jártam és kaptam ajánlást az Ifi ZEN DAC -ra. Csomó videot, reviewt néztem olvastam róla és nagyon megtetszett. Hasonló árban van mint a G6, de szerintem az Ifi Zen jobb lesz. Olyan apróságok teszik szimpatikusabbá hogy pl. teljesen fém borítású az egész, nem valami fémnek látszó műanyag, az esztétika is fontos. Amúgy a fejhallgatóm 64 ohm -os, azt még egy X3 is kihajtaná egyébként. De valszeg a ZEN -t fogom rendelni.
-
dudLee
tag
Én elöszőr a 3.4.41.02 est raktam fel, de már nekem akkor se hozta be pl oldalt az sbx profilt scout modot és a többit csak equ meg ilyen alap dolgok voltak. Utána felraktam ezt a 3.4.56.00as dirver majd ez fogadott ...
és azóta még a többi se jön elő max ha telefonról bluetoothról vezérlem. Elöször azt hittem, hogy össze veszett a realtekes driverrel ezért újra raktam a windows teljesen.
De azóta ugyan az gyanítom kifogtam egy selejtes terméket ezért lehet a héten vissza is küldöm 14 napos elállással. Pedig így is szépen szól ALC1220 hoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Dell T3600, T5600, T7600, 1 vagy 2 CPU, MUNKÁRA JÁTÉKRA I7-3770 - I9-9900 ERŐSSÉG, KOMOLY TÁPEGYSÉG
- Eladó Dahua 16 csatornás IP kamera rögzítő!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Normál állapotú,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1Év garanciával!
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest