Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Popes
őstag
válasz
makoss #23663 üzenetére
Rendben, azért leírom hogy az SBZ-t teheted az alsó slotba is.(én se zsúfoltam be felülre)
-
KisApám
addikt
válasz
makoss #23652 üzenetére
Csak akkor húzd le róla hátul az USB feszültség kábelt, HA nem indul el miatta a számítógép (az enyém nem indul el a hibás U7 miatt, ha rá van rakva a gépre induláskor).
MINDEN esetben meg kell csinálni a nyomogatásos vagy hajszárítós+nyomogatásos eljárást... sajnos...
Így 2 év után már meguntam a vacakolást, félre fogom majd rakni "tartaléknak", valszeg egy megbízható márka lesz az utód (Creative - bár tudom, hogy 1-2 kártyánál szoftverre le lehet vacakolni), egy Sound Blaster Z, vagy egy használt ZX.
-
KisApám
addikt
válasz
makoss #23635 üzenetére
SZÉRIAHIBÁS az az ASUS XONAR U7!!!
Nekem is megvan még. Ha visszaolvasol, akkor megtudod, hogyan lehet még működésre bírni, kivéve ha még garis (az enyémem 2 év gari volt, rá 2 hónapra hibásodott meg), akkor egyszerűbb gyorsan megszabadulni tőle.
Szerencsére működésre lehet bírni, 2 éve ezt csinálom, mielőtt elindul a gépem (az U7 nem engedi elindulni a gépet, le kell róla húzni, csak úgy bootol a számítógépem.)
Hogyan lehet még működésre bírni az a vackot? Leírom neked, 2 éve így csinálom (perverz vagyok igen, kínzom a rohadékot, azért is működni kell, szenvedjen
)
1. minden esetben le kell kapni az eszköz tetejét, mert csak úgy lehet hozzáférni az adott felülethez az áramköri lapon, ami kb. az USB feszültség csatlakozó alatt van kissé jobbra, illetve a nagy fekete IC felett balra.
2. Azt a területet bekapcsoláskor az ujjaddal kissé nyomva kell tartani, szerencsés esetben elég lesz.
3. Ha ez nem elég, akkor HAJSZÁRÍTÓVAL fel kell melegíteni a területet, és amikor bekapcsolod a gépet (vagy akkor, amikor rádugot az USB kábelt hátul, hogy feszültséget kapjon), megint lenyomva kell az ujjaddal tartani az adott területet.
4. Ha továbbra is villog a LED, akkor vagy nem melegítetted fel rendesen, vagy nem jól nyomtad, vagy nem elég ideig nyomtad az adott áramköri területet.
Remélem segítettem.
-
Amartus
senior tag
válasz
makoss #23643 üzenetére
Nekem külső van, egy SBX G6-os. Tökéletes, megfelelő erősítéssel és szolgáltatással. Amit pár hsz-szel előrébb a fórumtárs ajánlott, az is megfelelő. A gyártó(k) honlapján, a paraméterek alapján, és a te igényeid szerint elég sok eszköz van. Házimoziba, ha jól tudom, optikain vezetik át a hangot, és arra bármelyik megfelel, ha jól tudom.
De erre biztos reflektálni fog több hozzáértőbb fórumozó. -
makoss
veterán
válasz
makoss #23640 üzenetére
Erre valaki?
Kellene minnél elöbb!
Inkább külső, ha nincs jó külső akkor belső, de akkor már valami jó 25, max 30eFt-ig!
Ezen kritériumokra
Egyenlőre Genius SW-HF 5.1 5050 hangfalakhoz, + Takstar pro 80 fejhallgatóhoz.... -
xxxx.x
tag
válasz
makoss #14873 üzenetére
"kop kop tűrhető" - nem túl meggyőző, bár nem tudom nálad mi ez a szint.
Az a probléma, hogy nem tudom kipróbálni egyiket sem, s így kell döntenem.
Szerintem még pár napig olvasgatok a témában.
Nem tudom mi az a szint ami nekem kell. Sajnos sok ember, aki veszi a fáradságot és véleményez egy terméket, csak a felső kategóriásakat fogadja el minimumnak. -
csibuka85
őstag
válasz
makoss #14838 üzenetére
54.800 ft-ért a rufusz computernél 2 év garanciával. A rendeléstől számított 3. munkanapon mentem érte. Nagyon Extrém a doboza is meg nagyon szépen szól a füles , de sajnos amíg nincs egy 7.1 es PCI-E hangkártyám addíg nem igazán tudok véleményt mondani sajnos , de ha lesz akkor megosztom mindenkivel iit a fórumon.
-
makoss
veterán
válasz
makoss #14820 üzenetére
Bővebb infó:
Asus blog: Xonar U7 USB-s hangkeltő - integrált helyett(#14821) Grózi: Akkor oké, a cuccaid néztem, oda volt írva, azt hittem még meg van
-
-
csibuka85
őstag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
makoss #14637 üzenetére
Nem igazán olvastad el az írásaimat, ha ilyet kérdezel.
Többek közt, pl csak egyet kiemelve a nagyon sok közül, ilyen hifikről beszélek, ennek a hangját (is) ismerem, egyszerűen elképesztő szépen szól, ráadásul ezek a cuccok soha nem hagynak cserben, (a legtöbb mostani cuccosnak örülni kell, ha kibírja a garancia időt) és gyönyörű igazi hifi hangon szólalnak meg, ha ehhez veszel még egy vintage hangfalpárt, mondjuk legyen az is 30 ezer körül, akkor kb 60 ezer forintról beszélünk és ezért a pénzért olyan minőségi hangzást kapsz, amit egy pc "hifi" hangszórón és trendi xarságon felnevelkedett user el sem tud képzelni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
makoss #14635 üzenetére
Akkor érthetően leírom, mert látom még mindig nem érted.
Amiket én ajánlottam, azok vintage hifi-k, melyek olyan hangminőséget és tartósságot képviselnek, aránylag "olcsó" pénzért, amiért neked a "trendi parasztvakítós korszakban", nem több százezer, hanem jóval mélyebbre kell nyúlnod a zsebedben, hogy hasonló hangminőséget élvezhess "aranypotom" áron.
Erre jössz itt a milliomos szöveggel, meg beraksz high -end készülékekről képeket, szerintem te sem tudod miért, de a lényeg, hogy megmond a frankót.O_o
-
Dorien
veterán
válasz
makoss #14436 üzenetére
A kolléga notebook-hoz keres optikai kimenetet.
U7: Ez így OK, csak az USB > koax > optikai átalakítás között van egy felesleges lépcső. Aztán lehet, hogy ez érzékelhetően nem fog belenyúlni a hangba, egyéntől függ, ki mit hall meg. Alapvetően az optikát nem nagyon szokták javasolni hangátvitelhez, inkább a koax a preferált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező áron eladó Mikrotik hAP ax3 (Új 2 év mysoft gari)
- Lenovo ThinkPad X250 10" Notebook, i5-4300U processzorral
- Nagyon ritkán kapható Asus Rog phone 6/6Pro Aeroactive cooler! E-sport hûtôk!
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Huawei Nova 10 128/8GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest