Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bewy
tag
Köszönöm a segítséget.
Próbáltam keresni, hogy milyen tulajdonságokkal is bír a mostani alaplapi hangkártyám de nem találtam meg, esetleg be tudnád linkelni?
Úgy vettem észre ennek a hangkártyának jobb a minősége mint az alaplapinak de a driverek elég régiek nem is frisítik, ezért gondolkoztam egy creative soundblaster Z-ben vagy esetleg valami másban, erre adtak ki pár hónapja is egy frissítést. -
mcs
veterán
Uni Xonar telepítésekor ki lehet választani az alapértelmezett Normal módon kívül még kettő profilt, amik csökkentik a DPC-t. Amúgy én macera2-nél inkább alaplapi slot, chipset, chipset driver, vagy bios gebaszt gyanítok, ugyanis sokaknál, és nálam sincs probléma a DPC-vel. Legfeljebb akkor roppan kicsit a hang, amikor a szomszéd szobában villanyt vagy egyéb elektronikai eszközt kapcsolgatnak ki-be a zavarszűrés hiánya miatt.
-
Válaszod szerint akkor nincs értelme a gamer hangkártyáknak?
Ha olyan hangkarit veszel ami sok effektet támogat akkor igazán durva hangélményben lehet részed játék közben,ezt nemtudom megmagyarázni,mert nemfoglalkoztam sokat vele,de sokkal jobb életszerűbb,persze megfelelő hangrendszer mellettAztán lehet tévedek és csak behaluzom az egésszet
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Facebook és Messenger
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Dell T3600, T5600, T7600, 1 vagy 2 CPU, MUNKÁRA JÁTÉKRA I7-3770 - I9-9900 ERŐSSÉG, KOMOLY TÁPEGYSÉG
- Eladó Dahua 16 csatornás IP kamera rögzítő!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Normál állapotú,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1Év garanciával!
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest