- TCL LCD és LED TV-k
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bewy
tag
Köszönöm a segítséget.
Próbáltam keresni, hogy milyen tulajdonságokkal is bír a mostani alaplapi hangkártyám de nem találtam meg, esetleg be tudnád linkelni?
Úgy vettem észre ennek a hangkártyának jobb a minősége mint az alaplapinak de a driverek elég régiek nem is frisítik, ezért gondolkoztam egy creative soundblaster Z-ben vagy esetleg valami másban, erre adtak ki pár hónapja is egy frissítést. -
mcs
veterán
Uni Xonar telepítésekor ki lehet választani az alapértelmezett Normal módon kívül még kettő profilt, amik csökkentik a DPC-t. Amúgy én macera2-nél inkább alaplapi slot, chipset, chipset driver, vagy bios gebaszt gyanítok, ugyanis sokaknál, és nálam sincs probléma a DPC-vel. Legfeljebb akkor roppan kicsit a hang, amikor a szomszéd szobában villanyt vagy egyéb elektronikai eszközt kapcsolgatnak ki-be a zavarszűrés hiánya miatt.
[ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
Válaszod szerint akkor nincs értelme a gamer hangkártyáknak?
Ha olyan hangkarit veszel ami sok effektet támogat akkor igazán durva hangélményben lehet részed játék közben,ezt nemtudom megmagyarázni,mert nemfoglalkoztam sokat vele,de sokkal jobb életszerűbb,persze megfelelő hangrendszer mellett Aztán lehet tévedek és csak behaluzom az egésszet[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- One mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 960GB SSD / 650W
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% AMD Ryzen 7 7435HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Airpods 4 Anc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest