Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
tzsolesz #27116 üzenetére
Ez audio technikai kérdés, elektrotechnikai topikban hamarabb találsz jó választ. Mindenesetre, a manuálban azt látom, hogy dinamikus vagy saját betáplálású kondi mikrofon köthető rá. Nem tudom milyen van a headsetekben, de ha tényleg jól kötöd be, akkor valószínű nem ilyenek, mert ugye vannak még olyan kondi mikrofonok, amik külső betáplálásúak (fantom táp), vagy az elektret kondi mikrofonok is kívülről vesznek fel némi tápfeszültséget.
A dinamikus mikrofnonnál, pedig a környezeti hang által keltett hangnyomás generál áramot a mikrofonban, ezért is használnak balanced vezetéket, mert az a picike áram nagyon érzékeny lenne minden környezeti EM zavarra, ha nem használnak balanced ügyes/trükkös megoldást.
Na de, ezzel nem adtam segítő választ, mert csak felületes ismereteim vannak a mély vizekről. A lényeg az, hogy azok tudnak segíteni, akik hétköznapi szinten foglalkoznak audiotechnikával/elektrotechnikával. -
tomcat78
őstag
válasz
tzsolesz #27064 üzenetére
Szia! Leginkább.... Semmilyet az adott keretből.... Kicsit kifejteném: lehallgatni egy értelmezhető fejessel még létezhet DAC, ami alkalmas lehet rá. Ebben viszont én nem vagyok otthon. A zajmentes mikrofonbemenet már kényesebb kérdés. Ha jól sejtem valamilyen DAW-ot használsz. Ha fontos az elfogadható minőség (bár ugye ez mikrofon függő is- ebbe nem mennék bele), akkor az ebbe a keretbe nem fog bele férni. Az alja valahol 30K környékén kezdődik. Azt kiemelve, hogy amennyiben a zenéhez szeretnél hangot rögzíteni mikrofonon! Talán az UAD Volt 1 lenne az, amit tudnék ajánlani home célokra (relatív) elérhető áron. Esetleg az Arturia Audiofuse széria kicsit olcsóbban, de még valóban elfogadhatóan. Az UAD bár drágább, de ha minden igaz kapsz hozzá plugin csomagot, amik miatt viszont erősen megérős lehet. Ez talán ár- érték arányban a többi fölé emeli. Ami rögzítésre biztosan kerülendő: az a Behringer. Hallgatni még tud értelmezhető módon hangot konvertálni. Talán... De a bemenetei- legalábbis az olcsóbbak közül biztosan- nagyjából kutyát dobálni jók. Gyakorlatilag konstans magas hiányos az összes, ami miatt emberi hanghoz pláne kuka.
-
PuMbA
titán
válasz
tzsolesz #11461 üzenetére
Hát biztos, hogy nem ugyanúgy szólnak, de ha lényegesen nagy különbség van kettőjük között az inkább az alaplap miatt van. Ugyanis egy jól megtervezett alaplapnál egy gyengébb hangkodek jobban szól, mint egy rosszul megtervezettnél (ugyanaz az integrált egyik fajta alaplapon lehet, hogy szarul szól, másikon meg jobban). A másik dolog a szoftveres és Windows-beli hangbeállítás, ez is okozhat elég nagy különbségeket. Szóval lutri az egész
A VIA kezelőfelülete egyébként bűn ronda
-
dudika10
veterán
válasz
tzsolesz #5500 üzenetére
Ha visszaküldöd garanciába akkor vagy javítják, cserélik ugyan olyanra, ha nem megy választhatsz újat vagy kérheted a pénzt vissza.
Win7-en picit bűvészkedős lehet, de a legolcsóbb használható kártyák az Audigy-ek (sima, 2, 2zs, 4). Ezeket csak használt piacról kapod meg.
Új kártyák közt a legolcsóbb használható az egy Asus Xonar DG, ez már 7k.
Viszont egy jobb kártya időtállóbb is (sajnos olcsóbbak közt nincs pci-e, így valószínűleg a pci sín lesz a korlátozó tényező időtállóságban, de én még minimum 3 évet jósolok neki).SupremFX és társai nem mennek hacsak nem olyan lapod van, mert fordított pci-e csatlakozó van rajtuk. Szemétség...
Noname vackokat meg kerüld szerintem, mert könnyen lehet, hogy nem tudod életre kelteni őket Win7 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung galaxy Zflip 5 256gb független
- Bontatlan Dell XPS 13 - Intel Ultra 7 258V 12MB 8 cores 4.8 GHz, 32 GB, 1TB SSD, 120 HZ kijelző
- Intel Core i5-12400F 6-Core 2.5GHz LGA1700 OEM
- ZOTAC GeForce Twin Edge RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit videókártya GPU gamer OEM - LED VERZIÓ
- MacBook Air M1, 2020, 256GB SSD, 16GB Ram, 61 wattos töltő, új szerű állapotban dobozzal együtt
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest