Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
válasz
BitRider #26674 üzenetére
Minden viszonylagos.... USB mikrofon? Hűha...... Őőőőőőő..... Ok. Amúgy a MIDI billentyűk java is használ USB-t is. Azaz simán kommunikál a géppel hangártya nélkül is. Most kicsit körül néztem itthon, de gyakorlatilag nincs olyan MIDI billentyűzetem (vagy más MIDI vezérlőm) itthon, amihez kéne a hangkari MIDI portja. Mindegyik plug'n play USB kapcsolattal (is) megy. Pedig akad itthon pár ilyesmi is.... Hangszórót ilyen pénz megközelítéssel felesleges túllihegni. Talán az Eris széria, ami bele férhet. Bár a 3.5 azért inkább egy tartalom fogyasztásra való hangfal. A többi is.... De talán kevesebb kompromisszummal. Ha valami normális kell belépő szinten, akkor a Kali Audió LP6 egy egészen jó cucc. Adam Audiot én a ribbon magasak miatt nem szeretem, de ettől másnak még beválhat. Stílustól függően esetleg KrK (erősen R'nB világ) jöhet számításba. Vagy marad egy jobb fejes, ha valóban hallani is akarja, hogy mit csinál... Mivel ez az alapja minden zenei tevékenységnek, pont ezen biztosan nem érdemes spórolni. A hangfal azért is kényes téma, mert nagyon nem mindegy hol és hogyan használja valaki. Lehet a szobába jól szól, amit csinál, aztán leviszi a kocsiba és a fejét vakarja, hogy mi van eltolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest