Aktív témák
-
Még egy dolog: monitornak nem akarsz utánakérdezni valamelyik fórumban? Megnéztem a 22-es topikot, 2 hozzászólás van a témában, és az egyik nagyon nem ajánlja. Mondjuk gyanúsan olcsó... Meg nincs rajta DVI.
Lehet jobban járnál egy minőségibb húszassal, mondjuk 2043BW. Nem értek hozzá, kontárkodni nem akarok, de én ez ügyben még körbekérdeznék kicsikét. -
Sok sikert hozzá.
Jó kis gép lesz. A memória nagyon jó, igaz, a Corsair Dominator minőségibb, de ezek is nagyon jó memóriák.
Corsairból ha nem elég a 450-es, akkor már lúd legyen kövér alapon nézd meg az 520HX-et.Ha marad ez, akkor inkább a Corsair.
Seagate vinyóról páran tuti megpróbálnak lebeszélni, tény, hogy a Samsung gyorsabb, és újabb, én mégis inkább a Seagate-et venném. Ez mondjuk erősen személyes vélemény. Igazából egyik cuccal sem jársz rosszul.Ja, és még egy normális procihűtőt csapj hozzá a géphez, ha nem most, akkor majd kicsit később, de tuninghoz mindenképpen kelleni fog. Ha nem lesz, akkor is érdemes a csönd érdekében.
Mégis meglesz a 22-es wide monitor?
-
szasanyi
félisten
Nem tudom, neked említettem-e, vagy másnak: saját tapasztalat alapján én nem vennék Kingston memóriákat, még fél áron sem, mert sz@rok. Többet is kipróbáltam, NEM mentek a névleges 1066Mhz-en.
GeIL Black Dragon, OCZ Platinum, Corsair XMS2 KIT-tel nem nyúlsz mellé. Sőt, a CSX is jobb szerintem...
MOD: hol olvastál tőlem olyat, hogy feltétlenül jobb?
Leírtam, hogy felhasználás függő, melyik a hasznosabb: gyorsabb 2 mag kisebb hőtermelés mellet, vagy a forró négy mag. Mindenki döntse el, neki melyik kell neki és azt vegye. Aztán majd kiderül, jól döntött-e. DE ismerve az árak csökkenését, nemsokára ugyanilyen árban lesz a utód 4 magos, ami kevésbé melegszik, és picit nagyobb az órajele, és nem kell 1 kilós rézhűtő a tuninghoz sem.
-
Talán arra érdemes figyelni, hogy azoknál a házaknál, ahol alulra kerül be a táp, hosszabbnak kell lennie a vezetékeknek. Egy CM 590-be nem lehet beletenni egy FSP 400pnf-et Gigabyte lappal, mert a 4 tás kiegészítő táp nem ér fel az alaplap tetejére.
Nem kicsit voltam boldog, amikor erre rájöttem. -
A gép Deasunak ment, de örülök, hogy tetszik.
Egyébként én is LG párti vagyok, csak sokan fikázzák, így inkább megtartom magamnak.
.
50k-ért 4870 belefér, annál többet VGA-ra nem érdemes kiadni.
2*500GB jó ötlet, nekem is több vinyóm van.
Ház ízlés dolga, nekem 534 Centurion van, de szerintem jól néz ki az Elite, a CM 690, de a Gigabíte GZ-X5 is.
Ha tuningolsz, Q6700 nem éri meg. -
rumkola
nagyúr
8400-el minden játék gyorsabb lesz, mint Q6600-al, ráadásul sokkal kevesebbet fog fogyasztani és jóval tovább lehet húzni is.
ITT a teszt -
Nyx89
aktív tag
Nem éri meg a felárat. q6600ot vedd és ha tuningolsz akkor egy jó hűtőt , pl CM hyper 212 . Ez bőven elbír vele.
(#17205) dangerzone:Érdekes kérdés.Tulajdonképpen ez attól függ hogy milyen órajelen szeetnéd használni a moduljaidat. Mert tulajdonképp ha tuningal elérsz 500-as(!!!) FSB-t akkor szükséged lehet egy 1066os ramra hogy 2es mem-cpu osztással tud tolni(azaz 1000mhz lesz a proc órajele).De ezt az órajelet 800as típusokból is ki lehet hozni az időzítések változtatásával.De persze használhatsz alacsonyabb osztást is , vagy még az is lehet hogy nem éred el az adott FSB-t
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mercedes topic
- ZIDOO médialejátszók
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Ryzen PC / Ryzen 7 8700 / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 1TB Nvme
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 2080 S és DDR5 16gb RAM
- WORKSTATION - 3x RTX 2080 Ti / i9-10940X / 128gb RAM / egyedi EKWB vízhűtés
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest