Hirdetés

Aktív témák

• ladanyi

tag

Üdv ShellKretor!
    A hozzászólásaid láttán úgy érzem igazán fej vagy a témában, ezért a segítségedet kérem.
    Az elmúlt héten bejártam a város 3 legjobbnak mondott PC boltját, hogy ~150E ftért rakjanak össze egy kifejezetten játékra, internetezésre, torrentezésre (olykor többet egyszerre) használható gépet. Hát 3 helyen 3 különféle megközelítés, és mivel nem vagyok bajnok a témában, nem tudom ki a hunyó :F . A haverok azt mondták, hogy ismerős kell, mert így mind azt akarja rám sózni ami a raktárában porosodik, hogy megszabadulhasson tőle. :W Légyszíves mondj 1 (vagy több) árba beférő konfigot, az alábbiakat figyelembe véve: - pár évig ne kelljen fejleszteni (egy része ugyanis hitelből lesz)
    - a fenti feladatokra használható legyen ( úgy is, hogy a háttérben játék közben megy a torrent fel-le töltés)
    - négymagos prociban, DDR3 memóban (4GB) gondolkodom (ebben mind3 hely megegyezett), a DVD író lehet gagyi (alig használom) és vinyó sem kell több 360GBnél
    - a lényeg szerintem a teljesítmény és nem a márka megfizetése, ezért ha az alkatrész nevesincs de jó számomra nem probléma
    Előre is köszönöm segítséged!

Aktív témák