- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Monitor hiba topik
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
ProdyGee
csendes tag
Sziasztok,
Új gépet szeretnék venni játékra/filmre/netezni. Fontos: Linux operációs rendszert használok játékon kívül mindenre (van hogy arra is), ezt a videokártya miatt írom. Nvidiával eddig nem volt gondom pár éve ATIval még szívtam (igaz akkor még win alatt is szívtam vele, csak az omega driverrel ment jól). A videókártyánál habár úgytudom teljesítményben az ATI jobb, de nekem a driverek és az egyéb szolgáltatások pl video dekóder, is fontosak. De sokminden változott azóta (pl ATI is AMD lett, amely cég termékeivel eddig semmi gondom nem volt) szóval, ha tapasztalataitok szerint az ATI, ilyen gondjai megszüntek akkor azt veszek.
Winyóból van egy nagy, így egy kicsi gyorsat szeretnék venni az oprendszereknek, DVD író is van. Házból, meg mindenből inkább márkásabb megbízhatót vennék.
100-120 e közötti pénzt szánnék rá.
Mit ajánlotok?
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Medence topik
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eladó Full White PC, Montech, 850W Gold, Z590 Vision, 11600KF, 32Gb, 1Tb, RTX3070 Gaming X
- Dell PowerEdge R710
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- DELL 3050 USDT Micro - Mini PC - Core i5 7500T- 16GB DDR4 - 256GB SSD - több db - ÁFA-s számla is
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest