Hirdetés
- Asztrofotózás
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
-
Xmodule
őstag
Tegnap elött megérkezett a várva várt Plantronics GameCom 367 Closed-Ear Gaming Headset.
Gyorsan kibontottam a dobozbol, ekkor egy kicsit elszomorodtam, mert az anyaga nem tul kellemes. Nagyon nagyon müanyag. Na de mindegy is gondoltam ha jól szól nem erdekel, mert ugy is mindig nagyon vigyázok mindenemre szóval nem fog eltörni. Be is uzemeletem a gépbe igaz nekem csak egy integralt 7.1 -es HD Audio van. Elsö körre feltünt, hogy a saját hangerö szabályzója nagyon nagyon gagyi anyagbol van, és a görgetés is elég kellemetlen, na de ez sem erdekel ha jól szól. Elöször kerestem valami jo basszusos 320kbps -es mp3 mat, hogy lássuk szétnyomja e az agyamat. NEM. Basszus nagyon szegenyes, és a hangerö az meg egyenesen szörnyü. Sehogyan sem tudtam magas hangeröt kicsikarni belöle akármit is állitottam. Persze nyilván nem maxon akarnám hallgatni, hogy sértse a fulemet, de most teljesen maxon megy. Még azon is elgondolkoztam, hogy ez ugye zárt, szóval a kulsö hangokat nem kéne hallanom, de valahogy ez sem olyan, mint amilyennek elképzeltem. (Rossz belegondolni is hogy akkor milyen lehet a nyitott.). Mikrofonja jó. Kényelemröl: Elöször a fejem bubját nagyon nyomta lefele a pánt, de aztán állitottam. Teljesen kihuztam es hármat vissza toltam rajta igy most jo, de hosszu viseles utan kb 1.5 óra már kezdi össze nyomni a fejemet. Szóval röviden, zenére, filmekre teljesen alkalmatlan szerintem, játékokra mert azokon is kiprobaltam viszont jok. Föleg FPS -elnel ahol basszus nem is lenyeg, inkabb az hogy minden léptet meg kis zözzenetet hallani lehessen. Igen tudom, hogy ez egy játékokra kifejlesztett fejhallgató, de azért nem gondoltam volna, hogy ilyen szinten élvezhetetlen vele a zene meg a film. A kábel erösnek tünik és a hossza is elegendö számomra.
A hely ahol vettem: inet.se .
Aktív témák
- Asztrofotózás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Revolut
- Túra és kirándulás topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest