- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Aktív témák
-
GU-81M
tag
Igen, ezeket már olvastam korábban, de számomra nem voltak elég informatívak. tisztában vagyok vele, hogy a döntést végül én fogom meghozni, de szeretném tudni a árkülönbségek okát (tudom, a márkanévért is fizetünk, de pont emiatt kérdezem - ha nem kérdezném, már vettem volna egy 10-ezres Senn-t....) A HD660 nagyon jól szóld, tényleg elgondolkodtam rajta, és még most is az egyik legesélyesebb. Ami tetszett benne, hogy a fülem elfért benne (pedig nincsenek ám lapát füleim), a DT440 meg mintha egy kicsit szűk lenne, mint a mélységét, mint pedig a szélességét és magasságát tekintve. Hangzásilag is más volt, ezt nem tudom eldönteni, hogy jobb vagy rosszabb - más. Az számomra nem jelent gondot, hogy kell hozzá erősítő, mert csinálok én, hobbi szinten úgyis csináltam már csöves és tranyós erősítőt is, ez számomra nem lényeg.
(#31921) contaxg: A DT235 még ugyan nem hallottam, de így első blikkre nem nyerő nálam. A HD660 sokkal komolyabbnak néz ki.
Ami tetszett a HD660-ban az a fém jelenléte. Nekem így sokkal masszívabbnak tűnik. Megnéztem most a Shure SRH440-t is, de abban szerintem túl sok a műanyag, valahogy nem jön be az ilyen full plasztik hatás....
(kezd kialakulni a végső döntés benne, lassan ugyanazokat a köröket futom magamban
)
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- GTA VI
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- GTA IV
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest