Hirdetés

Aktív témák

• Dave™

nagyúr

válasz schawo #42062 üzenetére

Szegényebb lennék pár százezer Ft-tal :D Még mindig abban hiszek, hogy ennek az árából inkább több mindent veszek, ami jó és szórakoztat. Az erősítő pl. 70 volt újan, a hangsugárzó pár 45 használtan, mindkettő entry level, de erős képviselői a kategóriának. Egy komolyabb DAC önmagában lett volna ennyi. Én a jóra törekszem, nem a tökéletesre :) Na de nem tudom lejött-e a lényeg: minden, amiről eddig hallottam, a közelében sem volt ennek az egyébként belépő szintű hifi erősítőnek. Pedig ha rákérdezek, hogy mennyire jó ötlet szerintetek egy asztali erősítőről hajtani, akkor biztosan mindenki le akarna róla beszélni, hiszen az vacak, nem arra való, csak dísznek van stb. Érdekes módon a másik kettő AT-nál nincsenek szembetűnően nagy változások a források váltogatásánál, persze változik ez-az, de messze nem olyan szignifikáns a különbség, mint amit az AD900 tud produkálni.

Deadzone41: olyanról poénkodsz, amiről lövésed sincs, mert nem hallottad. Az Audinstról az AD900 vékony, méghozzá nagyon. Sőt, világos is, nagyon. A CEC-ről borzalmas volt. A Fiio E10 rendben van, de ott a magasak vannak vágva. Nem triviális a helyzete. A Denon nem dobott rá +6dB mélyet, hanem kihozta azt, amit elvileg tudnia kellene. Nincs több mélye, mint a K601-nek volt, de előtte még annyi se volt neki érzetre, mint az AD700-nak. Eddig azt hittem, leginkább csak akusztikus zenére jó, így most viszont gyakorlatilag mindenre.

Aktív témák