- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CES 2025: még idén befut az Intel Panther Lake
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Photoshop-ra megfelelő egér a Logitech Mx518 Legendary?
G400-at váltana.[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Carasc0
őstag
válasz Carasc0 #80095 üzenetére
Ha nekem a kezemnek tökéletes volt a G400, akkor egy G-Wolves Hati mennyiben lenne más? Sok jót olvastam róla.
Annyit látok, hogy szuper könnyű egérről beszélünk... Most egy ócska 800 ft-os egeret használok. Nem zavaró nekem a G400 után a könnyűsége. Szokás kérdése. Így a fenti kérdés még áll.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Adott egy közel 9 éves Logitech G400 egér. Az összefoglalóban olvasottak alapján egyértelmű hogy kábelhiba miatt nem tudom használni megfelelően az egeret. Szégyen, hogy a kábelhez tartozó 3. pontban leírt javítási feladatokat nem tudom elvégezni, ezért kérdezem hogy érdemes mégis belevágni a javítási művelet megkezdésébe/megtanulásába, vagy inkább vegyek új egeret?
Nem dobom ki az egeret, mert ha gyorsan kell valahova pótegér, akkor alkalmas ideig használható. Szóval funkcionálisan csak üzemzavar szinten van.
Köszönöm a tanácsokat előre is.Az új jövevény Mx518 Legendary lenne. De ha van 1 fokkal jobb ajánlat 25k-ig szívesen fogadom. Strapabíróság mindenek felett.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Tiszteletem mindenkinek!
Ma én is boldog tulajdonosa lettem egy Logitech G400 típusú egérnek. Nekem elsőre mind formára mind első üzemebe helyezést követő nyers használatot tekintve tökéletes szolgálatot teljesít.
Kérdésem csak az, hogy érdemes-e hozzá feltenni a Logitech szoftvert? igaz én nem kaptam hozzá CD-t. De gondolom neten fenn van szoftvere ami kétségtelen.
Előre is köszönöm a választ!
Egerem PID-je: LZ149HG
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Sajnos a kedvenc Intellimouse 1.1A egerem haldoklik. Az állítólagos tipikus egérproblémával küszködök, miszerint kattintok az egér bal gombjával és azt duplának veszi! Mivel a mikrokapcsolóját nem tudom/akarom cserélni, így gondolkodtam egy új egéren, de mivel nem vagyok járatos az egerekben, így csak egyetlen kérdésem lenne:
Az én kiszemeltem a Logitech G400-as típus! Szerintetek jó egér? Munkára és némi játékra kell. Ami nekem igazán fontos az az, hogy strapabíró legyen! Ami a játékokat illeti, leginkább RTS és FPS-re van használva, de nem vagyok hardcore!
Természetesen áttanulmányozom e topic 1. hozzászólását is. De kiváncsi vagyok a véleményetekre is!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- LC-Power Super Silent LC1000M 1000W Gold Moduléris Tápegység
- ASUS ROG LOKI 850W Platinum RGB SFX Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- Gainward GF GTX770 Phantom 2GB 256bit GDDR5 Videokártya