-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Először az Egér probléma topikban próbálkoztam, de senki nem válaszolt,
Itt többen vannak, akik sokféle egértípust ismernek, korábban volt is ilyen kérdés itt, ezért bíztam benne, hátha valaki találkozott már ilyen problémával.
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok! Notebookhoz vettem egy másik egeret, vezetékes ACERt. Évek óta úgy használom a gépeket, hogy alvóba teszem és egérrel ébresztem. Eddig minden egeremmel működött. Ezt most bedugtam, a Win felismerte, telepítette a drivert, működik minden, de nem tudja felébreszteni az alvó gépet. Akármelyik gombját, görgőt nyomom semmi, pedig alul világít a led. (bios és energiabeállítások jól vannak beállítva)
Próbáltam másik notebookra kötve, azt sem ébreszti fel.
Lehetséges még 2024-ben, hogy ez nem alap dolog és egy egér nem tudja a felébresztést? -
Krystal_s
addikt
😮, pedig ez a képek alapján még Logitech, nem Logi.
Synthwave:
Lehet itt lovagolni az árakon, mert most pont akciózzák, attól még nem kéne 800 Ft-os kínai noname minőségnek lenni egy 6 és 20 ezres Logitechnek. Ami már csak Logi.
Tudnál ajánlani kicsi méretben minőségi vezeték nélküli Logi egeret?
A G305 óriási 12 cm hosszú tipikus férfi kéznek való. Nagyon kényelmetlen nekem.
és a vélemények is érdekesek róla:
"- gagyi műanyag
- középszerű switch-ek"
"Objektíven: eléggé kopogós műanyagból van, és minden része egy kicsit ilyen "olcsójános" kialakítás (a görgő, az oldalsó gombok, meh) , na, ehhez képest viszont már nem annyira olcsó a 14-16 ezer forint."
"Sajnos fél évig. Utána dupla klikkes később három klikkes lett. Most 1. 5 év után teljesen megadta magát. Előtte nem gagyi 3-4 ezer Ft-os egeret használtam 4 évig."Ezek szerint nem csak nálam van gond és nem is árfüggő a Logi minőség. 🙃
-
Krystal_s
addikt
válasz
Synthwave #88036 üzenetére
Kár, hogy sehol nem láttam 3500-ért... vagy a szállítás is kb annyi lett volna.
Szerintem senki nem vesz egy notebookhoz 30-40 ezres gamer egeret, aminek a mérete is túl nagy egy női kéznek. Pláne nem vastag kábeles vezetékest. De azért valamire mégis szükség van.
Amúgy néztem 15-20 ezreseket is és ua a gagyi anyagból vannak. pl M535, M590... még a görgő is ugyanolyan.
Én úgy érzem a Logi név óta változott a minőség, pl a K400 plus-om is gagyi zörgős műanyag, a K360+ még jó minőség volt.Más:
Véletlenül, ha valakinek itt van ilyen egere, attól szeretném kérdezni, hogy az új M185-höz már tényleg nincs szoftver pl Options, SetPoints, ami kijelzi az elem állapotát? -
Krystal_s
addikt
Sziasztok, notebookhoz vettem egy wireless Logitech M185-öt és nem vagyok elégedett a görgővel sem. Túl laza, vagy hogy írjam le. Alig érezni görgő fogakat és előre hátra váltásnál kihagy egyszer. Ez csak a gagyi Logi minőség, vagy a magasabb kategóriás Logitech egerek görgője is ilyen érzékeny? Az anyagminőség is borzalmas, zörög az egész.
Érdekes, hogy a névváltás óta a minőség mennyire gagyi lett, ez a drágább billentyűzeteikre is igaz.Már visszasírom azt az Asus-t, amit pár napja küldtünk vissza, mert az is zörgött.
-
Krystal_s
addikt
válasz
deadelon #6634 üzenetére
3 szaküzletben kérdeztem rá, ott mondták és fórumokon is olvastam. azt hittem ezek a mai, drágább egerek korszerűbbek. teljesen alap fokozaton használom / 3 félélt lehet választani, mikor világítson pl a görgő /
most ez komoly h 1 hónap a max ? örülök h állandó elem csomagnak kell készenlétben lenniha ezt tudom nem veszem meg. úgyis egy xar, már cserélték nagy nehezen, mert megakad görgetésnél,mivel olyan szépen van kidolgozva h totál beleér a görgő a mögötte lévő gombba. már a HP sem a régi
-itt- is téma, a srácnak 1 évig bírja az egyik
jaja mi csajok is kiszámíthatatlanok vagyok ,akárcsak ti.deee az is lehet h nem "rendeltetésszerűen" "használod" tudod kényes a mi elektronikánk is
-
Krystal_s
addikt
sziasztok, tudna vki segíteni ?
nemrég vettem egy HP 2,4 GHz-es vezeték nélküli optikai mobil egeret, limitált Vivienne Tam típust. szerintetek az normális ,h az elem 3hetet bír csak ? fóliázott energizer volt hozzá, de azt mondták gyárilag lehet h az már nem volt jó. tettem bele 2 hete egy másikat. és már az is lemerült szinte teljesen. ha jól tudom ezeknek kb 6 hónapig bírni kéne.
lehet ez vmi kontakt hiba ? vagy az a baj h nem kapcsolom ki az egeret alul ,amikor nem használom -
Krystal_s
addikt
sziasztok. ma vettem egy HP wifis egeret. minden ok vele, de a windows betöltése kb kétszer annyi ideig tart, mint előtte. mi okozhatja ? gondolom a wifi miatt. keresgéltem a neten és itt a többi fórumban is, de csak ezt találtam szinte ua a hiba ,de az illető nem kapott választ.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mercedes topic
- ZIDOO médialejátszók
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Dell notebook topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest