Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Krystal_s #88045 üzenetére

    Csak nem ismered kellőképpen a piacot (meg valószínűleg a véleményezők sem a helyes kontextust látják). A G305 15 pénz tájékán abszolút best buy wireless fronton, kérdés nélkül. HERO szenzor, Lightspeed wireless (olyan szintű vezetékmentes kapcsolat, amivel simánlazán játszom versenyszintű Quake-et) és megfelelő AAA-s elemmel 82 gramm. ;) Nyilván lehetne legalább egy bő 20 grammal könnyebb, de "régi" konstrukció.

    A műanyagjával nincs semmi probléma, ennyi pénzért nem reális teljes PBT burkolatot várni. Fullos kapcsolókat fillérekből vesz bele az ember, a talpak meg az összes Logitechnél elég gyatrák, szóval egy aftermarket Corepad/Hyperglide szett amúgy is ajánlott.

    A Logi alulfeszeli a kapcsolóit, és ezért halnak le idő előtt. És még a 40-50 000-es G PRO X Superlightba is háromcentes Omron (20M)-eket tesz. Bele kell törödni, hogy az embernek két választása van a vásárlást követően:

    1) Ha lehal a filléres kínai Omron kapcsoló, akkor össze-vissza küzd garanciával, küldözget, siránkozik, akár hetek is eltelhetnek, mire visszakapja a cuccát, amiben ugyanaz a fajta kommersz, filléres switch lesz, mint ami eredetileg benne volt.

    2) Vesz 500 forintért két japán Omron D2F-01F-et, ~800-ért Kailh GM 4.0-t/TTC Gold Dustproof kapcsolókat, netán ~1800 pénzért egy pár high-end sláger Kailh GM 8.0-t, berak(at)ja a patkányba, és örül, hogy valószínűleg évekre megoldódott a problémája, amellett, hogy minőségbeli ugrást is eszközölt.

    +1) Nem Logit vesz, de más gyártónál is simán belefuthat ilyenekbe. Sajnos manapság ott tart a piac, hogy egy-két kivétellel az igazán jó cuccok, kb. 20 000 forinttól indulnak, és ez nem csak a kábel nélküli modelleket takarja, sőt! 2021-ben a minőségi hardver pénzbe kerül, de igazából ez régebben sem volt másképp, ha nem apróról szerzi be a dolgait az ember.

    Mekkora a kezed és hogy fogod az egeret?

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák