-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz wreakz #101108 üzenetére
Mi az, hogy nem "konstans"?
Amúgy ilyesmivel nem éri meg gariztatni. Kell bele egy szett japán Omron D2F-01F ~500 forintért, és kb. a best ever klikkjeid lesznek. Könnyed, közepesen taktilis, nem túl hangos.
Nyilván szubjektív a dolog, de szerintem a főgombok kattintásérzetében No.1 ez a kombó (mármint az MM710 + D2F-01F) az egerek halmazában (és hidd el, itt bőőőven van viszonyítási alap).SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
wreakz
tag
válasz wreakz #101106 üzenetére
Sziasztok újra
Duplán megmakacsoltam magamat. Sikerült az életemet rendesen megbonyolítani.
Mint említettem nem volt célom 150 $-t költeni egérre, de a sok negatív próbálkozás rávett. Próbából vettem egy OP1 8k-t mert hát mi baj lehet..
Kegyetlenül megszenvedtem minden hiányzó mm-ét. Másnap már fel is került HA-ra.
Most viszont dupla vagy semmi alapon érkezik egy WLMouse Beast X Max
Rájöttem hogy nem tudok olyan kicsit egérrel játszani mint amivel szeretnék.
Eddig jókat olvastam róla, esetleg itthon használ ilyen egeret ?[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz wreakz #101571 üzenetére
esp wuxiang 2-ből van egy 3db különböző mintákkal.
-
-
FireKeeper
nagyúr
-
FireKeeper
nagyúr
válasz wreakz #101755 üzenetére
szokásos kínai módi, mindig rizikós az első batchből rendelni, mert az early adoptereket használják bétateszternek. nekem is a fekete R1 pro max amit hamar rendeltem, hibás volt, a narancssárga viszont patika.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
wreakz
tag
válasz wreakz #101750 üzenetére
Pár óra játékot azért kisajtóltam magamból, leírom az eddigi tapasztalataimat:
-Megszoktam a web hubokat, viszont az ATK kegyetlenül f.s
-Eléggé masszív felépítmény nincs okom panaszra, QC pass.
-Viszont artisan zero soft padba megsúlyed és a szenzor alatt kikoptatja a műanyagot.
- Gyárilag egy talp sincs rajta, ez lehet előny illetve hátrány is. (mellékelik neked kell feltenni)
- Akkumlátor időről egyenlőre nem tudok mit mondani, de annyi biztos nem sok szerintem max 1-2 nap intenzív használat mellett (1k poolinggal)
-Meglepően könnyű[ Szerkesztve ]
-
-
válasz wreakz #102014 üzenetére
"Nemrég írtam róla hogy elkezdett a szenzor alatt kifényesedni a műanyag, ez már hatványozotabban látszódik, az megeshet hogy az a baj hogy egy relatív puha egérpadon játszom (Artisan Zero Soft)."
Nem, ez a silány műanyag lesz.
Ettől függetlenül nem tűnik rossznak.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz wreakz #102014 üzenetére
kíváncsi lennék hogy egy nagyobb akksival (pl 500mah) mennyit nyomna. bár az igazat megvallva én csak akkor váltanék az R1-ről ha tudna bluetooth-t is (az X1 forma nem jön be).
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
clydoh
csendes tag
válasz wreakz #102274 üzenetére
Táp : CORSAIR RMx Series RM750x 750W V2
Proci: AMD Ryzen 7 3700X 3.60GHz
Ram: Kingston Fury 16GB Beast DDR4 3200MHz CL16 KIT KF432C16BBK2/16 x 2
SSD : SAMSUNG 500GB 980 M.2 PCIe M.2 2280 MZ-V8V500BW
Alaplap: ASUS PRIME B550M-A
Videókártya: NVIDIA Geforce GTX 1080 TI
Igen USB 3.0ba van dugva
Eddig ilyet sose csinált a másik egérrel. -
FireKeeper
nagyúr
válasz wreakz #102343 üzenetére
de csak hogy konstruktívabb legyek én inkább rászánnék valamivel többet és próbálnék szerezni valami régebbi használt weller vagy egyéb nevesebb gyártó állomását. a lényeg hogy lehessen a hőmérsékletét szabályozni, és tudj bele venni csere hegyet. az se baj ha leharcolt, ezek az ipari cuccok bírják a gyűrődést.
az ilyen noname gagyi zseb szarokba az a baj hogy egyrészt nem igazán kapsz bele hegyet, nem robosztus, és nincs benne elég kakaó hogy nagy hőkapacitású cuccokat is meg tudj vele forrasztani. csak maszatolás és szentségelés lesz a vége, nem tanulás.
amit mindenképp szerezz be, az egy ónszippantó, valamilyen folyasztószer, csipesz, fogó, nagyító, harmadik kéz vagy valami egyéb állvány megfogni a PCB-t, illetve ha valahogy tudsz, akkor próbálj meg beszerezni ólmos forrasztóónt. hivatalosan magánszemélyként már nem lehet venni, de talán ki tudod bulizni hogy kapj. sokkal könnyebb az ólmossal dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest