Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Sci
őstag
Nagyjából annyira hatékony mint a kapcsoló tetejét levenni és hajlítgatni a fület. Bele kéne tenni az összefoglalóba is, hogy mostantól senki ne álljon neki kicsérélni a hibás kapcsolóit, mert megjött A KONTAKTSPRAY ami gyógyír minden problémánkra. Atyaég
Különben nem emlegetnéll egér kontaktspraybe "áztatásás" szerű hülyeségeket.
Semmi szükség az erőlködésreAz utólagosan hozzáfűzött "megkér valakit" hogy csinálja meg helyette nekem igencsak kihagyott lépcsőnek tűnik a felsorolásodban, amit "megoldásként" tálaltál
Ez a mondat sajnos értelmetlen. Az utólagos hozzáfűzést egyébként láthatod a hozzászólás alján, olyankor odakerül, hogy szerkesztve. A kolléga hozzászólásában ha tovább olvasol az első két sornál, akkor láthatod, hogy konkrétan keres innen valakit, aki megszerelné az egerét. Vagy az nem "megkér valakit"?
Asszem én ezt elengedem...Tukolp:Továbbra is a kapcsoló vásárlást javaslom neked az itteni HA-s kollégától, fillérekből megvan. Ha nincs ismerősöd akinek van pákája, akkor szerintem itt is lesz jelentkező. Jövőhét után ráérek én is ilyesmire. Értelemszerűen a cserealkatrésszel együtt illik odaállítani a műveletet végzőhöz, ha ez nem lett volna világos valakinek
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest