- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
whYz
őstag
En csak arra akartam utalni, hogy az egerek arat tobb tenyezo alapjan szabjak meg. De egyebkent meg minden annyit er amennyiert el lehet adni.
Hulye lenne a logi olcsobbert adni ha ennyiert is viszik mint a cukrot, raadasul alig kell valamit modositani es az emberek ugranak ra, pont mint a cod szeria az activisionnel.
Kolinket azert ne keverjuk ide, tenyleg nem egy szinvonal a logival. Vagy szerinted hasonlo anyagminosegben, osszeszerelesi minosegben, szenzorban stb? Arrol nem is beszelve, hogy a logitech sok szenzorat maga fejleszti ki, en errol sokaig nem is tudtam. A fejlesztes se ingyen megy.
Nekem oszinten nem tetszik ez a forma, nem vagyok palmos, a tobbi fogassal meg keptelenseg megfogni kis kezzel. Viszont vettem egy G400-at, de nem magamnak hanem ocsemnek, es nagyon tartosnak bizonyult. Foldhozvagtak, kapott az mindent, es a kabele is megtort, de meg el.
Az extrakhoz: a legtobb amit irtal marketing hulyeseg. Lehet, hogy te attol leszel mondjuk jobb gamer, hogy egy dpi valto gombot szerelnek az egered tetejere, de szamomra ez teljesen felesleges. Csak ugy kivancsisagbol: minek akarok jatek kozben a Hz-et allitgatni? Nekem 4 gombos eger(1 oldalso gomb) boven kielegiti az igenyeimet, beallitom a senset a cpi-t a hz-t fixre es kesz, tobbet nem nyulok hozza. Nem kell, hogy vilagitson, meg sulyokat lehessen bele pakolni(mi a fenenek?) forma meg nagyon szubjektiv.
Talan csak a koszos resszel ertek veled egyet, szerencsere ezt a Kana-nal jol megoldottak.Gombokat meg en se csereltem, mert nincs hozza felszerelesem itt. De ha otthon lennek lenne es lehet neki allnek mar csak ugy hobbibol is. Egyebkent minek szenvedni vele ha irodaban 3 oras bambulassal kitermelem az uj eger arat? Gondolom sokan gondolkoznak igy.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Sony alpha 7C II ezüst váz, plusz FE 1.4/50 GM objektív
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- SteelSeries Apex 7 TKL (Red Switch) UK
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
- Lenovo Thinkpad X390 i5-8265u/8GB RAM/128GB SSD/13.3"FHD garanciás laptop eladó
- Makulátlan Nikon D5300 + 18- 105 mm VR + Lowepro oldaltáska
- Sata rack 3,5" , 2,5" SSD HDD front és hátsó rack , USB3 2,5" külső ház, külső DVD iró USB3.0
- Dell Latitude 3410 /I5-10310u/8GB/256GB SSD/14" FHD garanciás laptop eladó
- Xbox One S kinect szenzor, átalakítóval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest